Direktlänk till inlägg 3 augusti 2008

Ewwe

Av Evelina - 3 augusti 2008 17:19

Sha,sha.. nu sitter jag hemma hos mig med Jenny, var ut i går på bk :P kvällen började lite segt men det gick snabbt över, vi satt först bara vi två och tog en öl, bestämmde oss för att inte slösa några pengar så vi tog bara en. Sen så kom Yohan och Malin dahl oxå dit, vi satt och snackade lite skit, sen så skrev micke (skoogh) att han oxå skulle komma in. wee tänkte jag då :P han är så jävla gullig.. dom kom dit, han, vicky och tomas så då vart det lite roligare.. hade rätt angående pengarna iaf. för både yohan och micke bjöd mig på öl och ngn choklad grej fick jag oxå av micke.. det enda som kostade var väl jennys mat,, 160 spänn!!! fatta va dyrt att äta på krogen. Någon kyckling på spett eller nå skit vare haha.. va gör man inte för en kompis som är hungrig haha.. iaf kvällen gick och jag och  vicky dansade och hade kul.. trodde inte det kunde bli bättre.. haha.. trodde jag ja ;P tills micke kom på att han ville bli mysig haha.. så vi höll på och strula runt och hade oss, så jävla mysigt.. eller ja ni fattar :P hahah.. senare när krogen stängde så åkte vi med om hem, jag och micke satt bak med jenny och karla , jag fick sitta i hans knä annars fick vi inte plats haha. så vi satt och höll på hela vägen hem till jennys mamma typ.. så släppte dom av oss och vi gick in och la oss och sov, på morgonen när vi  vaknade så ringde mamma och sa att det inte blev någon säng idag eftersom det regnar, kan jag förstå den blir ju dyblöt om man ska köra den från ikea och hem på släpet.. så vi tar det en annan dag.. sen ringde micke oxå och jag surrade lite med honom, han mådde som en påse nötter sa han haha! har aldrig hört det uttrycket skrattade så jag grät nästan  ^^, efter jag pratat klart så åt vi frukost toast!! mmmmmm va gott...  min mobil hade lite batteri så jag blev nojig och ville hem och ladda den, men då uppstod självklart ett nytt problem. inga buss pengar eller skjuts.. men det sket vi i.. så vi drog på oss skorna och gick till mig.. från bredsand till kvissleby! fy faan.. det regnade och blåste haah.. vi skrattade hela jävla vägen nästan. tänk va alla som åker förbi tänker..  jävla idioter som är ute och går i regnet med en hund och en ryggsäck.. värsta lodisarna haha :P måste ha sett förbannat roligt ut.. iaf en timma och en kvart senare var vi i kvissle.. har aldrig varit så glad att se huset där jag bor någon gång ^^ köpte cigg och batterier innan vi gick in. måste ha till tv dosan.. så nu kan man byta kanaler som man vill igen :P skönt.. har ställt in alla oxå så dom är på rätt plats..  är så skönt att bara sitta och ta det lugnt idag, en dusch och på med ett par mysbyxor, finns det nå bättre :P jo vi åt omelett oxå som jag gjorde, med salami i.. faan va gott det va.. just nu står jenny och försöker få ihop rasmus nya barnvagn men det går inte så jävla bra haha.. fick inte hjälpa henne heller.. kan skälv! ^^ men tror hon har fått till det nu efter mycket om och men.. wilma ligger på madrassen på golvet och vilar och jag sitter här.. micke ska komma förbi sen tror jag.. om han kunde så.. magnus ska oxå med tror jag.. så jenny har någon att kramas med.. jag ska kramas med micke iaf... det har han lovat nu haha!! men men nu ska jag sluta skriva innan jag tråkar ut er totalt.. //ewwe

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se