Direktlänk till inlägg 2 augusti 2008

Ewwe

Av Evelina - 2 augusti 2008 18:08

Shaa då, ja nu sitter jag hos mig med Jenny och väntar på mammsen, ska hämta en soffa, tv och soffbord :) skönt att få lite ordning här.. vart ingen säng idag för bosse slutade sju och ikea stängde sex, men det gör inget haha.. kan ta det en annan dag.. igår så var vi på fest med Micke Skoogh och hans kompisar ute i björkön, var rätt trist men men sällskapet var ju ok.. Micke är så jävla trevlig, sen är han grymt söt oxå så det är ju ett plus ^^, iaf så var vi där, jag, jenny, oscar palm, micke och några grabbar till :D sen vare någon konstig brud från lappland typ :P kom inte ihåg vad hon sa att hon var från.. hon var rätt intressant faktiskt hehe ;P aja, i kväll blire nog krogen tror jag, men tänker inte dricka för det har jag inte råd med. har några öl sen igår så dom kan jag ta iaf :D ska mest kolla om man hittar några söta pojkar ^^, hehe.. var på birsta idag iaf, som sagt. köpte en ny barnvagn och ett skötbord åt rasmus så nu blir han nog glad :D sen så bjöd mamma oss på middag, friterad kyckling och sötsur sås mmmmmm :) tack mamma.. sen så plockade ullis upp oss i stan och vi åkte hem till henne, det var bara andreas och micke som var där.. så vi satt där och surrade lite skit.. micke var lite skum men det är han alltid höhö ;P han sa inte så mkt, men det gör inget.. känner inget behov att vara runt han så mkt längre.. skööönt.. men jag kan vara kompis med han iaf :P det tror jag går bra.. han säger det oxå så.. men men nu orkar jag inte skriva mer //Ewwe

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se