Direktlänk till inlägg 30 juli 2008

Ewwe

Av Evelina - 30 juli 2008 21:15

Hey, nu sitter man med Jenny hemma hos mig då, ät så leds på allt skit, så leds på alla falska människor.. hatar att folk ler åt en när man känner att blickarna bränner som eld igentligen.. fel att bara vara ärligoch tala om att man inte tycker om en person istället för att sitta och fake le.. ush för sånt.. men men.. gör väl inte så mkt, försöker att inte tänka så mycket på micke men det är inte så jävla lätt.. var ner i tvättstugan förut och då kom jag ihåg massa roliga saker vi gjort där.. haha.. fick världens chills när jag klev in där.. men det är över nu.. i mitt hjärta kommer det aldrig vara över. men det känns som att det är hopplöst.. jag skulle bara vilja ha dig här. pussa på dig krama dig killa dig i håret som jag alltid gjorde, sjunga singstar, busa och nypa varandra,, saknar alla små saker, ditt leende, dina otroligt vackra blåa ögon (glömmer aldrig hur du såg på mig genom backspegeln innan vi blev tillsammans) jag ser den där blicken fortfarande men inte lika starkt som förr, men den finns där det tvivlar jag inte på.. jag önskade att du skulle våga ta chansen med mig, låt det bära eller brista.. vi hade det så jävla bra innan hon började på ditt jobb.. innan salle ringde henne och talade om att vi var tillsammans.. hon säger att hon ångrat sig sen ni gjorde slut. varför har hon inte hört av sig tidigare då? när hon fick reda på att du hade mig, då passade det kändes det som.. hoppas verkligen att hon menar det här och inte gör det bara för att du inte ska vara med mig.. ett sjukt jävla spel.. vill att du ska vara lycklig och må bra.. nu när jag träffat henne lite mer så är hon en rätt gullig tjej, verkar skit snäll.. så jag hoppas att hon kan göra dig lycklig för det kan ju inte jag längre.. älskar dig.. kommer alltid göra.. men jag vill vara din vän.. bättre det än inget.. eller hur??//ewwe

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se