Direktlänk till inlägg 26 juli 2008

Ewwe

Av Evelina - 26 juli 2008 21:10

Förstod att det skulle bli ett misstag att chansa och vara tillsammans med dig fast du hade känslor för en annan, och det var det.. men det var det bästa misstag jag någonsin gjort och jag skulle göra om det hundra gånger till om jag kunde, bara för att du är värd det, du är värd varenda tår.. här sitter jag med brustet hjärta och borde tänka att jag ångrar mig.. men jag älskar dig och ångrar ingenting.. synd att det inte var ömsesidigt.. men vad ska jag göra.. jag vet inte vad du känner, vet inte vad du tänker.. du säger att du har känslor för båda, men det funkar inte så.. jag mår piss av det här.. mår piss av att inte veta hur det ska sluta.. och jag tror den andra tjejen mår lika dant, nämner inga namn... hon sitter och undrar hon oxå, hur ska det bli vill han ha mig som kompis eller mer.. vad är svaret? varken jag eller hon vet.. men det kanske är dags för ett svar.. innan du sårar oss båda två mer än nödvändigt, trodde aldrig jag skulle säga det här. men jag tycker synd om henne oxå, för hon går igenom samma sak som jag.. klarar jag av att bara vara din vän? jag tror inte det.. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se