Direktlänk till inlägg 26 juli 2008

Ewwe

Av Evelina - 26 juli 2008 00:23

Mår fortfarande piss, tur att två kom och hälsade på mig med lite max mat, vilka två ska folk skita i, alla bara tror en massa och snackar.. är så jävla irriterad på micke för att han tog upp "henne" med henne så vet ni mkt väl vem jag menar.. han tog upp henne till ullis och sitter där och sjunger singstar.. det brukade vara våran grej som vi alltid gjorde tillsammans, jag och micke mot ullis och wallin.. fattar inte att han kunde ta med henne dit, det är så otroligt respeklöst, det är liksom min och mickes gemensamma kompisar hur tror han att det funkar om hon oxå ska vara där.. jag tänker då faan inte stanna hemma för hennes skull.. orkar inte ens skriva,  orkar inte.. varför kan du inte bara vara enkel. du vet inte ens själv vad du håller på med micke lilla.. eller hur? man kan inte tycka om två sammtidigt utan att såra någon.. eller utan att välja bort någon.. hon skulle aldrig tillåta att du fick vara med mig och jag skulle inte tillåta det heller,, men jag har aldrig gjort något fel mot dig, det har hon.. behöver jag heller inte dra upp.. hon förtjänar dig inte är det enda jag kan säga.. finns inget mer? nä....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se