Direktlänk till inlägg 25 juli 2008

Ewwe

Av Evelina - 25 juli 2008 20:10

... inte så jävla bra ... vet varken ut eller in längre, det tror jag inte att micke vet heller.. han säger att han tycker om mig men sammtidigt en annan, han säger att han saknar mig men han vill inte vara här, så hur kan man inte bli förvirrad... det här är det sista jag skriver i bloggen innan jag tar bort den. känner att jag inte orkar skriva mera nu när jag vet vilka vissa folk som läser den.. älskar dig micke det hoppas jag att du vet och jag kommer inte ens se åt någon annan på väldigt väldigt länge.. kan inte, vill inte.. ser bara dig, du är den enda som jag vill ha.. true love never dies säger man ju.. och det jag känner för dig är just det...

 
ANNONS
 
Moster

Moster

25 juli 2008 23:48

Usch det låter inte kul,kärleken är så svår ibland.Förstår att du blir förvirrad.Hoppas du inte tar bort bloggen för att jag läser i den nu bara??Tycker det är så kul att läsa här eftersom vi inte ses...Men jag har lärt mig att allt som man gör på internet kan andra se på ett eller annat sätt och därför måste man överväga ibland VAD man skriver...Fast å andra sidan så skriver man precis vad man vill och passar inte det för någon så kan dom ge FAN att läsa då tycker man.HOPPAS allt ordnar sig,STOR kram från mig.Titta gärna in på min hemsida,fast den kanske inte är så intressant förståss...

http://www.123minsida.se/Hundberget

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se