Direktlänk till inlägg 21 juli 2008

Ewwe

Av Evelina - 21 juli 2008 17:32

Hey, idag har jag varit i stan och handlat lite nya kläder åt rasmus, han behövde nya sockar :P haha.. sen så har jag bokat körlektion i morrn vid halv tio så då får jag kliva upp lite tidigare än vad jag brukar.. men det gör inget.. Haha föresten hände värsta skumma saken när jag skulle ta bussen till kvissle, jag stod vid hållplatsen så kom det en neger (får man säga så?) iaf han såg ut som 50 cent typ haha.. så stod han och kollade på mig tills bussen kom, sen när jag skulle kliva på så stod han kvar.. skulle väl ta en annan buss.. men det skumma var att han började sjunga ngn kärleks låt på engelska haha.. sen så blinkade han åt mig och flinade.. var nog det mest skumma jag varit med om haha!! vad äre med sånna där och blondiner? :P nytt raggnings sätt det där kanske.. man ska väl sjunga för folk för att dom ska bli intresserade kanske, men jag tyckte det var lite obehagligt bara haha!! sen så har jag micke oxå så då bryr jag mig inte om andra killar.. när jag var ut var det massa som ville dansa med mig och ha mitt nummer. men då ignorerade jag dom bara och sa att jag var upptagen.. iaf så kom jag till kvissle och gick upp till jenny en sväng, hon väntade på stefan.. skulle göra middag åt han.. så var jag där till fyra sen drog jag upp till ullis och här sitter jag nu.. väntar på micke.. han är och tränar som vanligt med andreas.. sen ska han till mamma sin och äta tror jag.. sen kommer han ner så jag kan pussa på han :) 


P.s har äntligen satt ett mål när det gäller körkortet, teorin ska vara gjord innan september är slut.. fixar jag inte det då jävlar!! :D haha.. har så lite tid och så mkt att göra.. fixa lägenheten, fixa saker åt rasmus, köra.. oj oj hur ska detta gå.. //ewwe 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se