Direktlänk till inlägg 18 juli 2008

Ewwe

Av Evelina - 18 juli 2008 19:03

Hey, idag har jag varit med Ullis.. eller ja först vaknade jag och sen vaknade rasmus och jag gav han lunch eftersom han sov så länge, vill inte väcka han heller stackarn måste ju få sova :P sen så kom micke och hämtade oss och släppte av oss hos ullis där vi väntade på att jeanette skulle komma och hämta han efersom han ska till pappa idag.. han är där nu. sover förmodligen den lilla sötnosen :P micke och andreas har varit i garaget idag säger dom, men man vet ju aldrig vad dom har för sig haha!! dom kom förbi med bilen i eftermiddags så jag och ullis kunde åka in till stan och äta på divan (ullis mamma och hennes mans pizzeria) jag åt en sallad och hon åt en pizza haha :P micke och andreas är i bollnäs eller något sånt.. micke ska köpa en till pocket bike tydligen. andreas gick ju fortare så då kan han ju inte vara sämre haha! :P dom ser så förjävla roliga ut på dom där.. haha. men dom är söt ändå.. så idag har jag inte träffat micke nästan ngt alls, fick en puss eller två innan dom for men.. jaja.. han måste ju få göra det han tycker är kul.. kan inte låsa fast han heller... det är väl inget förhållande :P jag ska ut med ullis jag oxå.. har sparat ihop lite pengar efter att jag handlat blöjor och sånt så jag har tills på fredag :P så nu har rasmus massa mat och blöjor hemma :D fulla frysen och fulla skafferiet.. haha går knappt att stänga^^ så ingen kan ju komma och säga att han får dåligt med mat.. men men nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen ska jag och ullis sjunga singstar :D hehe... //ewwe

 
ANNONS
 
Ingen bild

Moster

19 juli 2008 11:53

Tror du behöver det här KRAAAAAAAAAAAAAAAAM på dig.....en sån brukar ju alltid muntra upp en lite när man känner sig lite blähä blahaig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se