Direktlänk till inlägg 18 juli 2008

Ewwe

Av Evelina - 18 juli 2008 00:10

Hey, vet inte riktigt hur det är med mig nuförtiden.. Det är bra för jag har ju alltid min älskade unge rasmus :D mammas gopropp.. i morrn ska han till pappa, kommer sakna honom.. gör jag alltid blir så tomt.. men jag har ju Micke när Rasmus är borta.. men hur länge? den frågan gnager som ja jag vet inte vad.. ska inte vara så osäker på mig själv jag har ju inte gjort något annat än att vara snäll mot han.. så vet inte varför han inte skulle vilja ha mig igentligen.. det är val bara jag som har en konstig period nu kanske.. men ingen kan säga emot mig när jag säger att den karln är svår att förstå sig på haha ^^ för det är han.. han säger inte så mkt vad han tycker och tänker och då vet jag inte hur jag ska betee mig.. men jag får väl helt enkelt lita på honom när han säger att allt är lugnt.. men om du läser det här så ska du veta att jag verkligen älskar dig det behöver du aldrig tvivla på jag vet att det är tidigt att säga så men det är så det är.. jag vet att du inte älskar mig än. men vet att du tycker om mig.. det säger du iaf.. du måste ju göra det annars så skulle du inte vara här med mig,  ingen är perfekt men du är så nära att det skrämmer mig ^^, haha.. //din ewwe så länge du vill ha mig

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se