Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

Ewwe

Av Evelina - 17 juli 2008 14:21

Hey, Hade tråkigt hemma och såg det här testet, vart ju bättre än vad jag hoppats på haha :P till och med bättre än jag och mitt ex och bättre än micke och hans ex :P till och med bättre än ullis och wallin haha :D lite kul tycker jag. hoppas det stämmer...


Just nu sitter jag och rasmus på golvet hos mig, jenny var nyss här oxå men hon skulle hem och städa och laga mat tror jag, orkar inte gå upp till ullis idag heller, är så jävla slööö.. haha :P men micke kommer väl ner sen i kväll då har jag ju någon att pussa på iaf.. älskar dig sötnos.. du var så söt i går när jag killade dig i håret oxå somnade du på mi, haha som en liten bebis haha!! du som säger att du inte kan somna så ^^ puss puss på dig älskling..


//ewwe 

 
ANNONS
 
Ingen bild

moster

17 juli 2008 20:50

Ha ha jag å S fick 93,5 procent på det där testet...så det stämmer nog eftersom vi nu i år firar 10 års jubileum :O) Hoppas d är bra med dig och Rasmus,men oss här uppe är det finemangs.KRAM

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se