Direktlänk till inlägg 7 juli 2008

Ewwe

Av Evelina - 7 juli 2008 12:38

Hey, i lördags hände ensak... äntligen... jag, sara, henke, pallo och jocke gick på krogen :P först så satt vi hemma hos jocke och spelade guitar hero. jag var as grym!! haha :P  har aldrig spelat det förut ändå vann jag över jocke på metallica enter the sandman :) haha!! när vi druckit så pass att det gick åt helvete med gitarr spelandet så drog vi till busshållplatsen, men vi missade bussen med en minut typ, så någon av dom däras syster kom och hämtade oss så vi satt ihopklämda i bilen ahha!! skönt, trodde jag skulle bryta nacken för faan, sen kom vi in till stan och jag skä så klart bli hungrig så vi gick till subway men kom inte in förr Gf avspärrningen, och jag tänker inte betala 300 spän för att gå in på Gf när det inte ens var några bra artister, så vi gick på navet och drog en 150 burgare :P haha!! sen gick vi till bk, men först gömde vi ölen under uteserveringen på victoria (dom låg kvar när vi åkte hem) ^^, så gick vi in på krogen beställde en drink, rosapanthern såklart!! :D satt där och surrade lite.. så kom två ursäkta mig idioter och började säga att saras tattoo var fake och då vart jag irriterad och frågade om min på benet oxp var fake nää sa dom då.. sen så berättade jag att hon gjorde sin för två dagar sen och min är gjord för typ ett halvår sen.. och dum förklarade dom för att dom inte kunde se att det var en nygjord och att dom inte har någon rätt att kalla den fake om dom inte ens vet hur en nygjord ser ut.. då sa dom förlåt och bjöd oss på en drink.. efter ett tag så frågade han om vi ville se hans tattoo och vi tänkte efter först men sen sa sara okej och då visade han röven, titta min bruna ros sa han och as garvade. (det gjorde inte vi) höll på å sätta drinken i halsen, fyfaan.. sen gick dom.. och då kom henke och pallo.. så vi knäppte lite kort och sen gick vi ut och rökte jag satt breve henke och sara satt bed pallo, såg direkt att det var något där.. ^^ stackars henke jag fick vara hans moraliska stöd, han  som är så kär i sara,, iaf så kom lovisa fram efter ett tag och snackade en massa gammla minnen och shit och knäppte kort hon med :P jag knäppte oxå på henne tror jag ^^ kommer inte ihåg.. efter ett tag så kom det fram en tjej från någonstans i sverige och surrade en massa, sen gick vi in och nisse kom och två till killar, robert och något.. vi satt och kollade på kort i min camera då såg han micke och skrek rakt ut men där är ju mustang cab killen hhahaa! han heter micke men okej sa jag då. :P är du tillsammans med han bla bla börjades det då.. ja det är jag är det något speciellt med de tyckte jag :S hahah!! vet inte om han trodde han kände micke eller ngt.. men men.. sen hände det tyo inget mer på den kvällen men det var kul :P vid någon tid kommer inte ihåg när kom micke och hämtade mig :D han är så söt så.. älsklingen min.. sen så sov vi hemma hos han.. sen sitter jag här nu oxå och han är på jobbet.. /ewwe

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se