Direktlänk till inlägg 3 juli 2008

Ewwe

Av Evelina - 3 juli 2008 15:19

Hey, är så fruktansvärt less.. Internet har inte funkat sen förra fredagen, därav har jag inte skrivit här.. suck.. iaf så ville jag åka till västerås i helgen, tro på de eller? ööh ne.. matte vart sur och grinig och micke fick inte ta med sig mig.. och ingen annan "kärring" fick heller följa med.. så då blåste vi av det tydligen.. ville åka med någon annan men ingen har plats.. suck.. sen ville jag tälta men ingen verkar vilja det heller förutom emelie.. ja micke oxå om han får ha med sig wallin.. självklart får han de.. om wallin flyttar sig ur soffan så.. blir så irriterad.. har två plattor öl som ska drickas upp.. hur vet ja, men vart och när är frågan?? dubbel suck... iaf så ska emelie försöka övertala wallin.. ojoj hur ska detta gå, visst om han vill tälta så går det väl men han vill ju aldrig göra något och ullis måste göra som han säger annars blir det liv.. varför kan inte hon bara göra som  hon själv vill någon gång.. skulle aldrig låta någon styra mig sådär.. men men skit i det.. deras förhållande deras konstiga regler.. men jag tycker iaf att micke får skärpa sig lite och komma ut ur den där jävla lägenheten snart.. det är för faan sommar ska man spendera den korta tiden av den i en trea på trastvägen??!! tror inte att ngn skulle hålla med dom på den frågan.. upp och hoppa nu!!! vill ha lite roligt.. vill ha micke som var glad och full och skrattade och pratade och spydde mitt på gatan vid hotellet.. vart är han? håller du på att bli en wallin? det hoppas jag verkligenn inte för det är inte det jag vill ha!! Några förslag vad man kan göra i helgen, ni har mitt nummer bara å ringa!! :P 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se