Direktlänk till inlägg 23 juni 2008

Ewwe

Av Evelina - 23 juni 2008 13:00

Hey, var ett tag sen. Orkar inte skriva jämt.. På midsommar var jag först hos Ullis med Wallin, micke och emelie, vi åt porter stek och potatis gratäng mmmmuummmss, ullis är kung på att laga mat, men hon går ju hotel och restaurang så man måste väl lära sig något tkr jag ^^ senare på kvällen så följde jag med Jenny, Stefan, Joel och Johnny till bergafjärden, fast jag ville inte dit igentligen för det slutar alltid med massa bråk.. och det gjorde det.. En massa gubbar började slåss. typ fem i en hög.. Så jävla patetiskt att vuxna människor inte kan dricka.,. när vi vart less på det stället så åkte vi till ullis och wallin igen och sjöng singstar och så.. sen så sov jag hos micke och jag tror inte att jag behöver skriva vad vi gjorde, är inte så lämpligt här kanske, haha!! fast jag vet att sånt är intressant men näe.. ni får inte veta nått ahhahh!! skoja.. på söndagen så spelade vi wow hela dagen, han åkte hem till mig och hämtade min dator och köpte muffins och red bull. han är så söt älsklingen min.. i lördags var vi på bio och såg jiddra inte med zohan så jävla ful film kan inte säga att den var bra, den var intressant.. ^^, vet att jag skrev i fel ordning nu men ni fattar vad jag menar :P i natt sov jenny hos mig vi spelade wow vi med enda till fyra på morgonen haha! sen kom stefan vid sex och lämnade paco sen vaknade vi vid elva, gristrött!! hund helvete stod och gnällde utanför vardagsrums dörren. Men men nu ska jag inte skriva mer.,orka inte.. hörs //ewwe

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se