Direktlänk till inlägg 16 juni 2008

Ewwe

Av Evelina - 16 juni 2008 14:11

 

Hey, idagska kusin åke hem efter en hel helg tillsammans, kommer sakna dig stumpan.. Tur att jag har lilla rasmus som håller mig sällskap och min granne bea och älsklingen micke :D men idag har endå varit en jobbig dag för salle håller på att skriva en massa korkade sms, ni vet dom här smsen man alltid får när man gjort slut, sånt som alla omogna gör när dom inte vill erkänna att dom är sårade.. han säger att han aldrig älskat mig och att han varit otrogen mot mig hela vårat förhållande.. men vet ni,. jag bryr mig faktiskt ärligt talat inte. för mina känslor för han har varit borta sedan läääänge men jag har inte velat visa det utåt utan jag har ljugit för mig själv, jag har aldrig blivit glad när han ringt jag har aldrig velat vara med honom ensam ingenting.. men nu när jag är med micke är så vet jag hur kärlek ska kännas, varje gång det ringer så hoppas jag att det är han, varje gång han kommer så skiner jag upp som en sol.. det är inte förrän nu som jag fattar vad riktig kärlek är. jag önskar att jag lyssnat på alla varningar att salle aldrig varit något att ha, men jag ångrar aldrig rasmus.. aldrig någonsin!! men salle är helt enkelt inte redo med sig själv för någonting, han måste växa upp och lära sig ta ansvar och fatta att livet handlar inte om att knulla runt och supa, för det är precis det han gör justn nu,... han säger att han legat med sex sju stycken sen vi gjorde slut.. säger han! men det tror jag inte ett skit på.. jag menar så snygg är han inte.. och är det så så ser nog tjejerna ut som något katten släpat in, eller värre.. slampor.. men hoppas han är lycklig, men det vet jag att han inte är.. innerst inne vill han bara gråta över hur han beter sig, men han väljer att ta på sig en player fasad och svälja allt och låtsas som ingenting.. men salle heres the thing.. hur mycker du än försöker såra mig, vad du än kallar mig så vet jag att du har älskat mig för annars skulle du inte skaffa rasmus med mig och det räcker för mig att veta det.. för då kan du aldrig någonsin tryckan ner mig.. ALDRIG! jag har vad jag behöver och lite till.. Min underbara Micke, min älskade son Rasmus och alla mina vänner som stått vid min sida när mitt liv varit som värst.. tack alla älskar er.. men nu är jag äntligen fri, fri från det liv jag trodde jag ville leva.. men jag har insett nu, jag är värd något mycket bättre än Fredrik Sahlin, och bättre än micke kan man inte få.. han måste ha fallti från himlen.. //ewwe 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Moster

17 juni 2008 00:05

Ja man ska nog lära sig lyssna på vad andra tycker ibland,men man lär sig ju också av sina egna misstag.Jag hoppas att du hittat din kärlek nu,för det ÄR helt underbart när man träffar RÄTT person och ALLT bara stämmer.Livet blir så mycket bättre på alla sätt.Se till att fixa körkortet nu så du/ni kan komma upp och hälsa på oss,djuren och mormor,det finns alltid plats så ni vet.STOR KRAM

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se