Direktlänk till inlägg 10 juni 2008

Ewwe

Av Evelina - 10 juni 2008 15:21

Hey, nu sitter man hemma med Sara, väntar på att Micke ska sluta.. Han slutar fyra, då kommer han säket hit :P jag var nyss ner i tvättstugan och bokade tvätt tid, på söndag klockan tolv.. huga va jobbigt. tärt att tvätta.. jag vet att alla tycker att jag är konstig för att jag redan är kär i micke men nu är det ju så här, man kan inte styra sina känslor eller hur?? men men ni får tycka som ni vill, jag bryr mig faktiskt inte vad andra säger, rasmus kommer aldrig någonsin hamna i mellan för det jag gör ALDRIG! men nu är situationen som den är, jag och salle är inte tillsammans och många undrar säkert varför, men för att göra en läng historia kort så var det för mkt bråk och för lite känslor kvar.. helt enkelt. hoppas ni fått svar på era frågor.. nu ska jag vara social här. det här går ju inte. till helgen kommer min älskade kusin och sover här :D älskar dig gumman du är min bästa kusin!! /ewwe

 
ANNONS
 
herrmoberg

herrmoberg

10 juni 2008 15:38

Hej! rösta gärna på Sveriges bästa kommunslogan på min blogg

http://herrmoberg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

moster

12 juni 2008 01:03

Näe man kan inte styra över känslor,att vara kär är det bästa som finns.Jag vet absolut inte hur du och S har haft det men läser man din blogg här så var du kär i S iaf i slutet av maj.....därför jag tycker det händer saker så fort bara.Och det är väl bara att passa på att leva livet för en dag så är du gammal och gaggig du med,haa haa!KRAM

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se