Direktlänk till inlägg 9 juni 2008

Ewwe

Av Evelina - 9 juni 2008 11:54

Hey, var ett bra tag sen nu, men har haft fullt upp, jag och Salle har gjort slut och jag har flyttat till eget, en tvåa i kvissleby. Faktiskt riktigt fint här, lite tomt nu men vafan, badrummet är att dö för i alla fall, halvkaklat svart och spotlights,,, mmmmm... haha!!! iaf, nu i morse när man låg och fösökte sova så kom Jenny och väckte mig så självklart fick man en hund i ansiktet det första på morgonen hhaha!! Lilla Wilma, hon är så söt.. Igår när Micke skjutsade hem mig så skulle jag få med mig katt helvette åh, gick bra?? eller sååå inte. han fick fet panik och sprattlade och fräste och klöste hål i min skinn jacka, faan borde nacka han och laga jackan med han den jäveln. idag ska jag få ner han iaf.. får ringa patrik efter en katt bur.. jaja.. Micke körde iaf ner mig och sen följde han med in :) vi satt vid datorn och lyssnade på musik, sen låg vi på madrassen och myste lite och lyssnade på happy birthday med flipsyde eller hure stavas.. riktigt mysigt, har inte legat och myst så med någon bara,, du är så goooo mikael!!! :P det går inte att förklara faktiskt, du är perfekt på alla sätt åh vis, du är snygg, söt, fin, snäll, ja helt enkelt den perfekta killen :D och för ni som undrar eller bara är tröga så JA jag är kär i Mikael Lindgren, tror nog han känner lika dant för mig :D just nu är han på jobbet och han var så söt i morse för innan han gick så gav han mig en puss.. men nu så ska jag va social med Jenny hon sitter åh klagar för att jag är osocial.. så bye bye for now.. 


micke är den söta breve ullis i bakgrunden.. kolla inte på hans konstiga bror matte nu.. :P haha 


p.s salle om du läser det här, så bli inte sur på mig nu, fast det har du ju ingen rätt att bli eftersom det är slut, jag kan inte rå för hur jag känner.. men jag tänker inte dölja det mer.. micke är,, ja jag kan inte ens sätta ord för det.. jo ett. PERFEKT!//ewwe

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se