Alla inlägg under maj 2008

Av Evelina - 6 maj 2008 13:01

Hey, nu skriver jag.. är du nöjd Jenny? haha! ^^, jag sitter ute hos svärmor nu.. Salle håller på att fixa med hennes bil, en mitsubishi galant, kopplingen är dålig så han måste försöka få till den åt henne,, hon har gjort så mycket för honom så det är inte mer än rätt.. Rasmus är såklart oxå här, fast han ligger på övervåningen och sover sött i en spjälsäng där.. Så nu sitter man helt ensam i det stora huset medans gubben är ute på gårn och skruvar haha! men men nu ska jag logga in på msn annars klagar väl lill stumpan på det med.. ahha!!! :D

ANNONS
Av Evelina - 5 maj 2008 13:31

Hey, nu ska vi lägga in en annons på audin, får se hur det går... Nyss satt vi på balkongen och rökte när vi upptäckte ace högst upp i en tall utanför.. huga lill vännen kom inte ner. Men Kerstin (Våran ex granne) satt och ropade i nästan en timma och nu är han på säker mark igen ^^, haha! Men men, idag är det vääääääldigt härligt väder, solen skiner och fåglarna kvittrar. Tänkte att jag och älsklingen skulle ta en promenad bort till kiosken och köpa en magnum mayan mystica,, den ser så god ut på reklamen :D haha!! nu står salle och pratar med Kerstin på balkongen och Rasmus sitter där han med.. Han ska igentligen sova nu,, men han kunde inte... Han är väl inte trött än. Jaja, nu ska jag inte sitta här och slösa tid.. in med annonsen.. hej hej!!

ANNONS
Av Evelina - 4 maj 2008 13:44

Ja. godmorgon då... Nu har jag varit och hämtat datorn hos ullis, rasmus ligger och sover och salle åkte till stan och lämnade passaten till toft.. var roligt igår faktiskt.. och inget bråk ingenting, det var för att salle var nykter. det var jätte bra av dig sweetie, :D iaf så dog det rätt snabbt tyvär.. jag gick hem vid strax efter tolv för då åkte ullis andreas och micke in till stan och åt på bigboy.. men jag kännde inte för det.. det var en lugn kväll, bortsett från alla mullrande v8or nere i kvissle och alla gaphalsar som skrek i singstar, för man kan ju inte kalla det sång!! haha! men men nu ska jag hitta på något bättre att göra än att ligga här och skriva.. byebye! //ewwe

Av Evelina - 3 maj 2008 20:17

Hey, i går skrev jag inte för att jag hadde fullt upp. med i stort sett allt.. Jag och Ullis satt och väntade på Salle och Andreas som hade varit och jobbat båda två.. När salle kom hem så började bilen ryka och hålla på.. Och efter ett tag så började den brinna, salle fick slita ur barnstolen för den kostade mycket pengar.. en ferrari stol ^^.. iaf.. orkar inte gå in på detaljer men det slutade med att bilen bran upp.. så kan det gå.. så vad har vi lärt oss av detta.. KÖP ALDRIG EN VOLVO V40!!! dom brinner upp av sig själv.


Men nu ska jag fortsätta på min 3,5a det är ju cruising i kväll och salle är nykter och kör :D han är så söt ....  /Ewwe
Av Evelina - 2 maj 2008 12:06

God morgon, Nu är man uppe hos Ullis och ska få sig en kopp kaffe och lite kakor.. Muumms.. Frida står och drar i mig nu och vill ha mina kakor haha!!  På lördag så ska jag, Ullis och Wallin ut på krogen och salle ska vara nykter och köra nutte på cruising nere i kvissle... Det är bra av han att han sa att jag fick dricka och han vara nykter.. det skulle han aldrig säga förut.. men jag vet inte om jag vill dricka än heller.. jag fick jennys sex cider som hon glömde hos ullis..  så jag kan ju dricka dom iaf. men men ska va social nu... //ewwe

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se