Direktlänk till inlägg 26 maj 2008

Ewwe

Av Evelina - 26 maj 2008 14:25

Glömde skriva vad jag gjorde i lördags ju haha, först så satt jag hemma för att salle skulle åka till mankan med patrik, så jag gick och dushade och så.. fixade till mig lite granna.. sen så ringde jenny och ville att jag skulle komma till henne i bredsand så jag gick ner till kvissle och satt mig på busshållplatsen, men jag behövde inte åka den för micke och andreas kom och hämtade mig i stället, sen åkte vi till statoil bredsand och jag köpte några carlsberg 3,5 or mumms.. ^^, hah! när jag kom till jenny så satt dom ute och solade men vi gick in i stället och drack några öl i några timmar, sen kom micke och andreas och hämtade oss, så vi åkte runt ett tag och mitt hår blev heeelt förstört, jävla clas mikael!! ahaha!! ^^, nä men det gick åh fixa till så det är ingen fara, man får offra sig om man vill åka cab, men skulle haft längre hår så jag åtminnstonne kunde sätta upp det.. men men.. efter vi snurrat ett tag så åkte vi till ullis och andreas och sjöng lite singstar och surrade skit ;P sen försvann andreas och det var bara jag jenny och micke kvar, ullis kom hem runt åtta.. jag slutade dricka ett tag innan för jag mådde illa. hade inte ätit ett shit,. så vi åkte till statoil dingersjö och jag vräkte i mig två hamburgare,, mmhmm ni hörde rätt två.. haha!! micke trodde inte att jag skulle klara det för han fick inte ens i sig två korvar haha!! soopaa. haha!! näärå.. sen så satt vi halva natten hos ullis och andreas kom inte ihåg när jag gick hem ^^, hehe!! men men ska vara social med ullerikkaaa nuu ^^,// ewwe

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se