Direktlänk till inlägg 26 maj 2008

Ewwe

Av Evelina - 26 maj 2008 14:06

Hey, har inte orkat skriva, har fullt upp hela tiden, har varit mkt hos min "gulle ullis" på sistone ^^, haha!! vi har spelat singstar och så.. Igår så spelade dom heros hela dagen och jag fick vara deras slav och killa alla tre på ryggen mellan gångerna, ahha!! först ullis och sen micke och sen andreas och så höll det på flera timmar haha! nu kanske andreas gillar mig bättre haha! så han blir lite snäll.. iaf så har jag och ullis, salle och yohan spelat kubb, först jag och ullis. jag förlorade. sen igen och jag fölorade.. sen jag och salle och salle van, och jag och yohan och vet ni vad.. han van den jäveln oxå.. och när jag mötte ullis en sista gång så hade jag kastat ner alla hennes och hon hade tre kvar på mig, tro på faan  att den jäveln kastar ner alla tre och kungen. jävla skit spel, hon hade mixtrat med pinnarna.. mmmm... haha!! ^^, men men nu ska jag vara social med ullis.. föresten snyggt du hade ritat av mig på paint mikael! mkt konstnärligt måste jag säga.. ahha!! :D //ewwe

 
ANNONS
 
jenny

jenny

29 maj 2008 18:26

det stavas vann :P HAHA SOOOPPPAAA!

http://www.jennymoden.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se