Direktlänk till inlägg 14 maj 2008

Ewwe

Av Evelina - 14 maj 2008 09:50

Heey, idag har vi vart på dagis eller han är där nu med medans jag är hemma och mumsar på en macka med salami ^^, mmmmmm va gott.. Men nu har jag ätit upp och druckit upp min apelsin juice, i alla fall.. jag vaknade i morse vid typ åtta eftersom jag ställt klockan på det, sen kom Yohan ner och tog en cigg med mig, han håller på att vända tillbax dygnet efter allt wowande så det är därför han är vaken, tror han är hemma och städar nu faktiskt.. jajaja inte viktigt... efter Yohan gått hem så gick jag och Rasmus till dagis, Tingsta förskola avdelning solen faktiskt, frida ska börja där sen hon med :D så får rasmus sin lilla kompis där.. hehe!! när vi kom dit så satt jag Rasmus i sandlådan med hink och spade och han lullade på där som vanligt.. Sen kom Ewa och sa att jag skulle gå hem för dom skulle testa ha rasmus själv idag.. och dom skulle ringa om det blev nå problem, men rasmus är ju världens gooaste icke blyga unge man kan hitta så det går säkert jätte bra.. ja så nu ligger man här och ska spela lite efer man skrivit klart.. typ nu! hej hej

 
ANNONS
 
Moster

Moster

14 maj 2008 20:37

Har tyckt det varit skitjobbigt när man börjat skola in ungarna på dagis...jag har varit lessen medans ungarna tyckt d varit kul haa haa.Vad har du tänkt hitta på nu när lillkillen ska vara på dagis då?KRAMAR från oss alla här i Torpshammar

http://www.123minsida.se/LillTorpsAlpacka

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se