Direktlänk till inlägg 12 maj 2008

Ewwe

Av Evelina - 12 maj 2008 22:22

Hey, idag har jag varit med Rasmus på dagis för första gången ^^, det gick jätte bra! Han åkte rutchkana och kollade läget lite. Han lullade på där inne, han är så söt. Efter vi varit där och fyllt i lite papper och så, så gick jag hem till Ullis för idag är ju Fridas ett års dag! GRATTIS LILLGUMMAN!! brorsan fyller oxå år idag så grattis du med lillebror :D iaf, när jag kom till Ullis så bakade hon tårta, eller ja hon hade tårtbottnar så hon la på grädde och sånt.. Jätte goooda tårtor iaf!! :P hehe,, efter det så drack vi lite kaffe och surrade lite skit, och rökte alldeles för mkt, men det var för att Ullis mormor inte vet om att hon röker för hon är emot sånt och hon skulle ju komma senare och då gick jag med på att jag inte får röka förrän Ullis mormor gått haha!! det gick faktiskt rätt bra,, fast det var jobbigt ett tag där hah!! vi höll ut i sex timmar iaf.. typ... men men. joo jusste Janis och Jenny var oxå där så då fick jag se deras lill plutta.. Nicole ska hon heta.. Värsta liten hon va, kommer inte ihåg att Rasmus varit så liten ^^, men men,, sen var Fredrik och sussie där oxå, och Zandra och Joel en sväng.. sen kom salle oxå dit och käkade tårta vid sju.. men då var rasmus så trött så det blev bara hej och hejdå för hans skull.. men nu ska jag kolla på 2 1/2 men sen ska jag spela lite och bums i säng, ska på dagis i morrn vid halv nio.. Natti natti 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se