Direktlänk till inlägg 10 maj 2008

Ewwe

Av Evelina - 10 maj 2008 23:03

Heey, idag ahr jag varit med min älskling, Rasmus och oscar hela dagen. Han har skruvat medan jag och oscar har legat på gräsmattan och solat haha!! lata oss ^^, sen har vi väl inte gjort så mkt mer... Spännande dag va.. hmmm väldigt? men så kan det vara i bland.. tittat på meet the spartans har vi kollat på iaf men salle tyckte att den sög.. Men men..


Oxå som svar på din fråga om alpackorna Natalie så här har min moster skrivit till mig iaf ^^, ha så roligt! :D haha!Latin: Vicugna pacos

Släkte: kameldjur, nära släkt med lama, vicuña och guanaco

Ursprung: Anderna i Peru, Bolivia och Chile

Användning: ullproducent, hobby-djur, ”gräsklippare” för slott och koja

Fortplantning: ett föl per år, dräktig ca 11,5 månader

Ull: världens finaste och mest exklusiva ull i alla färger från svart till vitt samt brunt och alla nyanser däremellan

Övrigt: lättskött, mycket intelligent, kan nå en ålder av 20-25 årP.s tack moster för faktan och kommentaren! :D ska be mammsen åka med upp.. skulla vara kul att se en såndär sak ^^, hihi 

//Ewwe

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se