Direktlänk till inlägg 9 maj 2008

Ewwe

Av Evelina - 9 maj 2008 13:04

Hey, nu sitter jag i soffan och tittar på våra bästa år och pratar med mamma.. Brorsan har tydligen varit med i ett slagsmål som det står i tidningen om idag.. på sidan tretton längst upp.. men men.. Sen har min moster skrivit till  mig oxå och kommenterat här och jag gick in och kollade på hennes hemsida och hon har skaffat alpackor!!! nu vet jag att ni tänker vafaan är det för något?? jo det är ett lamadjur typ..  eller nått? ni får väl googla det om ni känner för de.... Men men.  iaf..  du är så söt moster med alla dina djur.. skulle aldrig orka om jag var du.. tycker att katterna är jobbiga,, fast en är bortsprungen, en är aldrig hemma. bara när han vill ha mat..

och den sista.. ace, han äär hopplös.. jamar hela dagarna.. det är ett under att han har några stämband kvar. haha!! ja ja.. men nu ska jag iaf spela wow..  byebye!! 

 
ANNONS
 
Natalie

Natalie

9 maj 2008 13:25

Hur "sköter" man alpackor då? ^^ går dom i hagar som hästar & kor?

http://capnsugar.blogg.se

 
Moster

Moster

9 maj 2008 22:02

Snabb fakta om Alpackor ;O)
Latin: Vicugna pacos
Släkte: kameldjur, nära släkt med lama, vicuña och guanaco
Ursprung: Anderna i Peru, Bolivia och Chile
Användning: ullproducent, hobby-djur, ”gräsklippare” för slott och koja
Fortplantning: ett föl per år, dräktig ca 11,5 månader
Ull: världens finaste och mest exklusiva ull i alla färger från svart till vitt samt brunt och alla nyanser däremellan
Övrigt: lättskött, mycket intelligent, kan nå en ålder av 20-25 år
Jag har ingen "ork" jag heller,har man ständigt ont och två busfrön att se efter så känns det kan jag säga.Men jag kan ju inte lägga mig ner och vänta på att dö precis,man lever ju här och nu och den tiden tänker jag ta vara på.Och göra det JAG gillar och mår bra av :O)
Dessa djur är absolut inte krävande på något sätt,MYCKET MYCKET lättsammare än hästar,och dessutom billigare i maten osv...Och ett liv utan djur??Det går INTE helt enkelt,har ju alltid haft djur omkring mig och så kommer det förbli.Dessutom ska torpet hållas öppet också med bete osv...
Och nu så har jag kommit så långt i mitt stoooora intresse att jag har egen verksamhet/företag och DET är inte illa.Ska bli oerhört spännande framöver...mer om vad jag tänker pyssla på med framöver står på hemsidan,orkar fasen inte skriva mera nu.KRAM på dig.
p.s Ta med dig mammsen å kom å titta på dom vett ja....kan säga att byborna här håller på att köra i diket när dom far förbi haaa haaa!

http://www.123minsida.se/LillTorpsAlpacka

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se