Direktlänk till inlägg 8 maj 2008

Ewwe

Av Evelina - 8 maj 2008 13:10

 Den här natten sov jag och Rasmus på sjukhuset, nu undrar ni säkert varför? Jo det är så här att lilleman hade ju magsjuka igår och så det blev inget dagis. Men under dagen vart han bara sjukare och sjukare och febern steg. Tillslut hade han 40,3 grader och låg bara i soffan. Så jag ringde mamma och frågade vad jag skulle göra, hon sa att han skulle dricka vatten och så.. Men han vägrade ta vattnet.. Efter vi lagt på så satt jag ett tag i soffan med honom och han sov i mitt knä. Helt plötslig flög han upp och började krampa och det lät som om han inte kunde andas, ögonen rullade bakåt i huvudet och man fick ingen ögonkontakt alls.. Jag fick så klart panik och började gråta och ringde ambulansen. Dom kom hit och körde oss till sjukhuset.. Väl där hade allt lugnat sig och dom tog några prover och så fick han lite glass. Salle kom så klart oxå dit.. Han åkte från jobbet.. I alla fall så var det ingen fara med Rasmus det var feber kramper han hade fått.. och det var rätt så vanligt att små barn får det när dom har hög feber.. Stackars liten.. Det såg så otäckt ut och jag trodde att han skulle dö.. Ni som är föräldrar förstår vad jag menar.. Kommer aldrig glömma paniken.. Nu har vi nyss kommit hem iaf och han ligger och sover sött i sin säng.. febern har gått ner och han mår bra igen.. Nu har jag medicin hemma om det skulle hända igen.. Men kom ihåg ni som har barn, händer det ert barn så gå ut på balkongen eller vad som helst. för när kramperna börjar så ska dom kylas ner så fort som möjligt.. är det första gången så ska man alltid ringa en ambulans.. men nu är allt bra och jag är lugn igen.. men nu ska jag spela lite wow och lugna nerverna lite.. föresten hämtade korten på rasmus idag.. jätte fina!!!! //Ewwe
P.s Tack mamma för att du satt med mig på sjukhuset flera timmar idag, och tack för att du hämtade oss.. du är guld värd! puss på dig världens bästa mamma/Momma ^^, 

 
ANNONS
 
Moster

Moster

9 maj 2008 12:07

Hua det är så hemskt när det händer sånt där,man blir alldeles förstörd.Själv har jag inte varit med om just feberkramper men däremot har både J och S haft kruppanfall och det är inte lustigt det heller!Skönt att lillgubben mår bättre nu då.KRAM

http://www.123minsida.se/LillTorpsAlpacka

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se