Alla inlägg under april 2008

Av Evelina - 13 april 2008 11:17

Hey, Nu ligger jag i sängen och Rasmus är i vardagsrummet och äter kakoroch leker medans jag skriver en snabbis på datorn.. Igår gick jag och la mig vid fyra på morgonen haha! var uppe och spelade wow jue, så då glömmer man lätt att man är trött. Men men det ska inte hända igen, fast det roliga är att jag faktiskt inte var så speciellt trött i morse vid halv åtta när Rasmus väckte mig :S men det är ju bara bra så orkar jag leka med honom, så han inte ska behöva sitta ensam hela tiden, jag har inte ätit frukost än eftersom jag har kollat på alla älskar raymond på trean.. förjävla dumt program haha!! men men ska väl gå in till lilleman igen då..
Uppdaterar senare...Hey, nu har jag lagt lill Rasmus så nu kan jag sitta här igen ;) det är bra att jag har honom så jag inte sitter här hela tiden, då blir man ju bara nån jävla data nörd, och det vill man ju inte.. Idag har jag väl inte gjort så mycket. Bara varit hemma hela dagen och umgåtts med min son :P sen har han sovit middag och då spelade jag lite wee men det gick ju käpprätt åt helvete om man får säga så.. Sen när han vaknade så gjorde jag middag åt han och mig, grädd pytt i panna :) smaskens! hihi.. och i kväll vet jag inte vad det blir har besluts ångest om jag vill se filmen på trean klockan nio.. fyrtio år och oskuld är det.. har inte sett den men alla som har säger att den är riktigt rolig :D men jag tror jag spelar i stället och laddar hem filmen ;) nä nu ska jag kolla vad Jenny gjort idag :P hörs...

Uppdaterar senare...
Ja nu vart man störd mitt i spelandet.. men det gör inget för det var bror min som kom, han stod och kastade snöbollar på köksfönstret.. det har hänt en jävla massa skit med han.. men det vill jag inte berätta om här för det är inget som angår någon annan än mig och min bror..

men men nu ska jag inte skriva mer är för irriterad för det.. god natt...//ewwe

ANNONS
Av Evelina - 12 april 2008 11:14

God morgon, eller är det en god morgon.. Visst jag ska ju hälsa på Salle idag, så det gör det ju till en god morgon.. Men å andra sidan så är internet så segt att när jag vaknade i morse så hade datorn stängt av sig utan att jag han patcha klart.. hyffsat irriterande.. tur att man har yohan som kompis som är snäll och hjälper mig :P puss på dig gubben.. men men nu ska jag göra mig i ordning så jag är klar tills vi ska åka :D vi ska åka vid ett så... Sen kommer jag hem vid halv sex i kväll. Så hörs då..
Uppdaterar senare...Var hos sweetie idag som sagt, och det var kul att träffa honom som alltid! :D sista gången innan han är hemma hos mig,, träffa en hel mysko gubbe som satt där han med, som började prata med mig när jag stod ute och rökte han såg ut att va minst sjuttio år eller nått.. Iaf så kom han fram och frågade varför jag röker och sa att han försökt sluta och ja ni vet hur gamlingar ska babbla på om ointressanta saker men sen helt plötsligt så sa han något som jag skulle tappa  hakan om min morfar skulle säga (eller någon annans för den delen) han sa att han satt inne för dråp att han hade strypt någon och medans han sa det så stod han och skrattade och sa han låg död på backen och så skrattade han ännu mer.. helt otroligt vad det finns för psykfall!!!! så jag släckte snabbt ciggen och gick inte tills salle igen.. inte fan vill man vara ensam med en sån där galning, man kunde nästan tro att han skulle strypa mig och slänga ner mig i soptunnan breve eller något.. ja jävlaar vilka tokar det finns.. men men hörs något natti natt!!

ANNONS
Av Evelina - 11 april 2008 15:12

Hey!!! Weeeeee... Har jag världens bästa kompis eller vadå? Igår när reklamen kom så fick jag som vanligt media markt och expert o.s.v och jag kollar alltid igenom dom om det finns någon billig laptop.. så hittade jag en för 2990 kronor på expert. och man fick med mobilt bredband.. så jag tänkte att det måste vara någor skit.. men datorn var hur jävla kung som helst och hur snygg som helst.. så jag vart ju tok kär i den och tänkte hur ska jag få tag i 3000 kronor bara sådär.. Så jag chansade och ringde Jenny och frågade om jag fick låna pengarna av henne.. och nu sitter jag här och skriver på den!!!!!! ;D som sagt finns det någon bättre kompis.. Tack så otroligt mycket jenny du är bäst!! puss på dig.. hade du inte haft ont i tuttarna hade jag kramat sönder dig!!! :) men men nu ska jag vara social med Patrik. Han spelar Tennis på nintendo wee.. det går inte så bra ser jag.. haha!! noob.. nä huga stackarn..

Nu är det inte långt kvar tills min älskling är hemma.. Saknar dig som faan ska du veta!! och ska bli så skönt att få hälsa på dig i morgon! :D även fast du är lite lätt irriterad och så.. men det förstår jag.. älskar dig Sweetie.. puss din ewwe
Uppdaterar senare...
Hey, Nu sitter man och spelar Nintendo Wee sammtidigt som man försöker ladda hem en Patch till "wow" det går så otroligt sakta med mobilt bredband :( suck... typ 20 timmar eller något.. men men så äre ju.. hoppas att jag kan spela sen.. ska bli kul :P har inte spelat sen augusti i fjol typ.. eftersom jag inte haft internet hemma.. men men.. ska väl inte skriva något mer i kväll tror jag så jag säger god natt nu.. God natt!!!

//Ewwe

Av Evelina - 9 april 2008 00:00

Hey! Så var klockan tolv och ny dag då :P ska väl kanske säga god natt då.. såå natti natti så syns vi i morrn...
Uppdaterar senare...

God morgon, är så jäävla trött. För det första så har Paco trängts med mig hela natten och skulle promt ligga med mig under täcket haha!! han är så söt.. och för de andra så har jag varit upp tre fyra gånger i natt för Rasmus har inte velat sova så jag har fått gjort välling åt honom... Så när jag vaknade vid halv åtta i morse så kändes det som om jag hade blivit överkörd hundra gånger. Mitt huvud kändes som en vattenmelon haha!! men men thats life eller hur?? Iaf så ska Jenny och Paco gå hem nu för Stefan är tillbax från Tyskland nu.. Så nu kommer jag inte kunna skriva mer på ett jäääävla tag för jag har inget internet hemma. Har skrivit på Jennys Laptop dom här senaste dagarna.. Men Sweetie kommer ju hem om en vecka nu så då kanske han kan fixa vårat internet och betala räkningarna förhoppnings vis.. Idag har jag inget planerat vad jag ska hitta på men Jenny säger att Rasmus luktar skit så han har antagligen bajjat i blöjjan då.. Så nu vet jag hur min dag börjar.. med ett bajs byte på bebis.. Guuud va kul det lät.... men men vi syns om.. ja det vet jag ju inte.. men någon gång snart får vi hoppas... //Ewwe

Av Evelina - 8 april 2008 09:24

Hey! Nu har man vaknat och Rasmus är lite jobbig men han är världens goaste ändå!, han försöker hela tiden slå på datorn men det får han så klart inte.. Iaf, vi vaknade runt halv åtta i morse och då gick jag ut med Paco, han var kissnödig stackarn.. Sen så skulle vi sätta oss och röka men då upptäckte vi att katterna hade ätit upp Pacos hund mat.. Haha! jävla dumma djur.. Dom var väl sur för att han äter upp deras kanske.. Men stackarn var ju hungrig så vi kokade ris åt han i stället. Hundar kan ju äta det :P Sen så åt vi frukost själv oxå. Mackor med leverpastej och smörgås gurka.. Mums!! hah! :P sen så gick vi ut och rökte.. Orkar inte hålla på åh torka upp aska från spisen hela tiden.. Just nu sitter vi och tittar på Montel Williams show, den där spök tanten är där.. Sylvia Brown tror jag hon heter.. Själv tror jag att hon bara är en bluff men det finns ju folk som tror på henne med, men på Youtube så har dom en film med henne där man ser att hon gör bort sig. Så vem vet?http://www.youtube.com/watch?v=hRc4LkBRjIc


Uppdaterar senare...

Ja nu sitter man i soffan och är vråål hungrig Jenny ska strax ner till Kvissle och ta ut pengar så vi kan käka en pizza och få dåligt samvete för att man inte borde äta sånt skit.. men det är ju så jävla gott!! :P Nattish, Ullis och Zandra var här nyss oxå.. Nattish hade med sig lill bebben oxå.. Första gången man såg henne då :D hon var skit söt gumman!! hade din mun åh allt ;P Hon är väl en månad nu snart eller något sånt hon föddes den 13/03 om jag inte minns fel.. samma dag som mammas katt Elvis haha!! Åhh gud vad det kurrar i magen nu, men Jenny vill inte gå än för hon letar efter sin påse som hon hade med sig, men Paco har slarvat bort den.. Den hunden är så omöjlig ibland, men åh andra sidan så är han ju bara en liten valp.. Nu ska Jenny gå.. mmmm va gott det ska bli med Pizza!! :D Patrik kommer nog snart oxå. Han har sovit tills  nu när jag ringde och väckte honom.. Tänkte att han kunde åka ner på bankomaten men det behövs ju inte nu eftersom Jenny gick i stället.. Patrik är en as shysst kille.. Han har verkligen ställt upp på mig nu när Salle sitter på Viskan.. Han har skjutsat mig så jag har kunnat träffa honom, han har hjälpt mig att handla och så eftersom jag inte har varken bil eller körkort.. Du är guld värd Patrik det ska du veta!! Så om det finns några tjejer därute som är ute efter världens snällaste kille så kan ni ju fråga mig om numret.. haha!! :D men men vi hörs väl senare förhudligen ;P
Uppdaterar senare...
Så nu har man beställt.. Faan va gott det ska bli.. :P  nu är det bara att vänta då! men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge! eller var det alltid för länge? ;P haha!!
Uppdaterar senare...

Nu har vi ätit :D mums! nu känner man sig fet åh go ;P jag åt en Azteka utan jalapeno med vitlökssås. och Jenny åt en ost och skink sallad med vitlökssås.. hon var lite nyttigare än mig haha!! :D men men gott vare iaf.. men nu är patrik här så jag ska väll vara social då :P
Uppdaterar senare...

Nu har jag laddat upp några nya bilder :D är rätt nöjd faktiskt.. speciellt med den på Paco när det ser ut som om han nyser.. haha!! har nästan nyss pratat med min älskling oxå han hade inte gjort så mkt idag, men de är klart va ska man göra på viskan? :P haha! han spelar för det mesta uno så han lär ju spöa mig när han kommer hem... om åtta dagar! :D weee!! men men har inte så mkt att skriva som jag trodde att jag hade.. såå ska väl sluta kanske.. men jag lär ju skriva efter tolv :D //Ewwe
Av Evelina - 7 april 2008 23:11

Hey! Nu är man äntligen klar med den här sid j*veln.. Har försökt få till bakgrunden men neeee då... nu är jag iaf halv nöjd eller vad man ska säga.. kunde inte få de bättre än så, för va man än gjorde så vart den högra sidan helt fuckt up!!! men men ointressant!.. sååå nu sitter jag med Jenny och Paco i soffan.. (Paco är en hund) bara så ni vet.. Men men.. Yohan var här nyss oxå, men han gick igen, han var lite konstig idag tycker jag men inte vet jag vad det var,, något med försäkringskassan eller så.. Hmm.. ja vad har man mer gjort.. vart ner i slask vädret för att min kära kompis skulle få cigg.. fyfan.. haha!! fick byta byxor när jag kom hem för dom var helt dyng sura! Nu är det bara tio dagar kvar tills min älskling kommer hem igen! dom här månaderna har gått rätt fort ändå :P oxå fyller lille Rasmus snart år oxå! ett år den sjuttonde april! :D blir stora killen då jue! ska på stan åh köpa något åt han,, men vad köper man åt en ett åring? några förslag? haha!! men oroa dig inte lillgubben mamma fixar något!! :D

Uppdaterar senare...
Nu har vi varit ut med Paco, Han var inte kissnödig men han kissar kanske senare.. Sitter och tittar på tv nu. På how i met your mother.. Så jävla bra program.. Ni som sett det vet vad jag menar.. Lily och Marshall ska gifta sig så avsnittet handlar om deras möhippa/svensexa, och Robin har köpt en dildo till Lily, det är väl inget konstigt med det, men när hon kom dit så var hela Lilys släkt där mormor och små barn.. Hahha!! stackarn.. Fan va pinsamt.. ;)  undra hur min möhippa blir när jag gifter mig (om jag gifter mig) det blir inte alls som det är på tv, här i sverige tar man inte sånt på så stort allvar tror jag.. men men.. Jag och Jenny har knäppt en massa fula kort oxå.. Man kan ställa in på camen så bliderna blir hel skumma! Ser förjävla kul ut! haha!! kanske lägger in några, om dom inte är allt för pinsam :P
Uppdaterar senare...

Nu har vi knäppt en massa pinsamma bilder haha! ser ut som nå himla psyk fall!! ;P  ja ni ser ju själva.... ska sova nu.. ska upp i morrn vid halv åtta och ta hand om sonen... Natti natt!! //Ewwe


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<<
April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se