Alla inlägg under april 2008

Av Evelina - 21 april 2008 10:54

God morgon!! Idag blev jag på bra humör när jag vaknade, lillaman sov fortfarande så jag kunde gå ut och ta en rök med Yohan, det är så otroligt fint väder ute, solen skiner och himlen är blå :D och första vårtecknet måste ju vara vaktmästaren som är ute med lövblåsen haha!! :P Salle är och jobbar han började klockan fem i natt.. stackarn, måste vara jobbigt.. så jag ska ta å ringa han nu och se hur det går. han har ju inte kört lastbil på 2,5 månader ju så han är väl som bambi på hal is igen haha!! :P men men hörs senare..
Uppdaterar senare...
Hey, nu har man nyss kollat klart på cashmere mafia, det är så jävla bra :D men nu ska jag sätta mig och "wowa" lite.. jenny har oxå börjat spela värsta kul att någon fler man känner spelar :D iaf så har jag varit med ullis hela dagen och vi har gått ut och gått i flera timmar och dräglat över hus hha!! kommer aldrig äga ett stort hus med pool och en fin trädgård men man kan väl få drömma iaf :D sen efter vi var klar med vårt dräglande så gick vi hem till henne och drack kaffe och spelade sing star på ps2 :P skit kul men ullis vann ju såklart, men hon har faktiskt tjuv tränat oxå haha! rasmus har gått jätte mycket idag fram och tillbaka hos ullis.. han är så duktig!! men men nu ska jag inte skriva mer natti natti!!

ANNONS

Hey

Av Evelina - 20 april 2008 22:32

Idag har vi (ja, salle och rasmus) varit på birsta med ullis 

, andreas och frida.. vi handlade inget för vi hade inga pengar, men ska dit igen på fredag och köpa en ett års present och lill gubben och jag ska köpa burning crusade till wow, sen blir det säkert något mer.. Efter vi varit på birstar och ica maxi så skulle vi fara hem men andreas krockade med en motorcykel, men han klarade sig från allt tror vi eftersom tjejen som körde bågen körde aaaaaaaaaaldeles för fort! Visst det var väl fel av han att göra en u-sväng bara sådär oxå men det var varken skyltat eller heldraget så.. Det roliga var oxå att polisen och tidningen kom (ni kan läsa om det i tidningen i morgon förmodligen) men iaf så kollade dom upp motorcykeln och fick se att den var avställd.. så dum faan får skylla sig själv enligt mig, menar vem faan kör avställt på en motorcykel hur hög "olycks risk" är det inte på en sån då.. sen kom vi hem och åt våfflor och nu sitter jag här.. håller på att ge rasmus välling nu iaf för han var hungrig,. men nu måste jag sluta och gå och ge han flaskan och lägga mig själv.. salle börjar ju jobba i orrn och blir nog sur om rasmus väcker han.. //ewwe natti naitt

ANNONS
Av Evelina - 19 april 2008 10:32

God morgon, eller är det de? Salle är sur å grinig för att han gick och la sig sent men jag vet inte hur det kan vara mitt fel,, det var han som satt vid datorn.. I dag ska vi på bio och middag. men det lär inte bli av så sur som han är.. kul att han kommer hem och är så här :( jag trodde allt skulle kännas jätte bra men nu känns det bara som att han kan åka tillbax dit..

Du fattar inte hur mycket jag älskar dig men någon dag gör du det. När det känns hopplöst så löser vi det tillsammans som vi alltid brukar göra.. hoppas vi kan lösa det den här gången..Uppdaterar senare....Nu har man gått hemifrån, klarar inte av att vara där just nu, han får ringa mig när han vill att jag kommer hem, för det är trots allt han som gjort fel. Och jag sa att jag skulle he honom och peter en chans och det står jag för men jag tror inte att han kommer klara av det utan han kommer sumpa den chansen. men nu när jag sitter här och skriver är jag inte särkilt ledsen för det för det känns som att dom här månaderna man suttit hemma ensam och saknat honom har gått till spillo. att inget jag gjort varit värt det.. han visar ingen uppskattning alls. han blir säkert arg för att jag skriver ut allt här men here is the thing, jag har inget att dölja! förut så har jag blundat för allt och visat utåt att allt varit bra men inte längre.. och är salle så pass ego och påstår att han måste ha ett eget liv trots att sin familj blir lidande. så tycker jag att han ska ta en funderare på vad "ett eget liv" innebär. för det vet han inte själv.. men om det innebär att han ska ut och supa mitt i nätterna och vara med alla utom mig.. då blir jag inte kvar hos honom så speciellt länge.. men om du läser det här någon gång vilket du garanterat kommer göra så lyssna noga nu... Du har mer att förlora än vad du tror och tycker du att jag och rasmus är mindre värda än en öl med några kompisar så har du bara dig själv att skylla när det enda du har kvar är en öl och resten är som bort blåst!

This aint a song for the broken-hearted
No silent prayer for the faith-departed
I aint gonna be just a face in the crowd
Youre gonna hear my voice
When I shout it out loud

Chorus:
Its my life
Its now or never
I aint gonna live forever
I just want to live while Im alive
(its my life)
My heart is like an open highway
Like frankie said
I did it my way
I just wanna live while Im alive
Its my life

This is for the ones who stood their ground
For tommy and gina who never backed down
Tomorrows getting harder make no mistake
Luck aint even lucky
Got to make your own breaks

Chorus:
Its my life
And its now or never
I aint gonna live forever
I just want to live while Im alive
(its my life)
My heart is like an open highway
Like frankie said
I did it my way
I just want to live while Im alive
cause its my life

Better stand tall when theyre calling you out
Dont bend, dont break, baby, dont back down

Chorus:
Its my life
And its now or never
cause I aint gonna live forever
I just want to live while Im alive
(its my life)
My heart is like an open highway
Like frankie said
I did it my way
I just want to live while Im alive

Chorus:
Its my life
And its now or never
cause I aint gonna live forever
I just want to live while Im alive
(its my life)
My heart is like an open highway
Like frankie said
I did it my way
I just want to live while Im alive
cause its my life!

Uppdaterar senare...Hey nu sitter jag hos pappa. och har nyss pratat med salle och han mådde jätte dåligt över allt som hänt.. Men nu kommer han tillbax till mig den här gången och inte tvärtom och det var bra att han insåg att det var fel av han.. så nu i kväll så ska mamma passa rasmus och jag och salle ska äta kina mat och gå på bio och se superhero movie,, det här är hans sista chans nu, om det fortsätter så blir jag tvungen att gå ut genom dörren på riktigt.. älskar dig mer än du tror du är mitt allt du och rasmus!

Uppdaterar senare...Ja, den här dagen slutade ju bra trots allt, jag har fortfarande min salle kvar hos mig Ramus ligger och sover och jag ska strax lägga mig och mysa i soffan :) filmen var inte alls som jag förväntat mig, den var faktiskt rätt dålig igentligen, men jag hade gratis biljetter så det gjorde ingenting, det var inte själva filmen som behövde vara bra det var sällskapet,. och det är ju alltid skönt att få lite ensam tid med sin älskling.. speciellt efter att man bråkat.. näe men nu ska jag sluta skriva och gå in till honom.. natti natti
Av Evelina - 18 april 2008 13:35

Hey, det vart det andra allternativet igår ^^, hihi!! men men vi ska inte gå in på sånt det tycker nog sweetie är lite pinsamt ;) men men nu ligger knoppen och sover och med knoppen menade jag Rasmus för er som inte fattade det.. Är hungrig men vet inte vad jag vill äta. är sugen på att wowa lite men vill ju vara social med älsklingen.. Ullis ville att vi skulle komma upp och spela buzz men jag har ingen aning vad jag vill.. Jag vet iaf att jag vill spela kubb i sol vädret ;D men det är det ingen annan som vill hah! stackars mig.. men men har inget mer att säga nu så hörs senare..Uppdaterar senare...
I dag har vi varit nere hos oscar och tonat rutorna på hans bill.. tråkigt.. sen så har jag suttit vid datorn och pratat med alexander.. ett gammalt ex som jag inte hört ifrån på flera år så det var lite kul å höra hur han hade det.. han vill träffa mig men det vet jag inte om jag vill.. möjligt vis bland mycket folk eller något.. men men får se hur det blir.. salle bill gå till fundin och ta en öl men det får han inte för peter fundin är en skit! hej då
Av Evelina - 17 april 2008 17:30

Heeeeey!! Idag fyller Rasmus ett år!!! Grattis älsklingen mammas vi älskar dig jätte mycket lill vännen.. Stor kille är du nu.. Han fick en jätte fin bil av momma och "plast moffa" idag, en sån man sitter på och skjuter sig fram på :P jätte gullig.. sen kan man öppna sitsen och lägga grejer där.. Sen har gudmor skickat in en annons i tidningen, jätte gulligt gumman :) idag kom ju sweetie hem! :D känndes skönt att vakna i morse och det första man såg var salle.. älskar dig sweetie är så skönt att äntligen ha dig hemma igen.. idag har det varit full rulle hela dagen så har inte haft tid att skriva för salle parkerade arslet framför datan och checkade blocket som han alltid gör :P haha!! oxå är svavve här, yohan, patrik, pappa och brorsan var här förut och nu väntar vi på familjen wallin och co... men men ska väl vara social nu.. bye!!Uppdaterar senare...
Hey hej, nu har jag varit med min älkling hela dagen och firat Rasmus födelsedag :D han fick ett par byxor och strumpor av ullis och andreas.. hon är så snäll som kom ihåg att jag sa att han behövde det.. Tack tack båda två! men men nu väntar jag på salle som for ner på macken och köpte dricka den stänger om tio minuter så han får skynda sig. hoppas han inte krockar på vägen ner haha! han kanske har glömt hur man kör bil! XD var ju ett tag sen trots allt.. Men men jag vet väl inte vad vi ska hitta på nu i kväll antingen mysa framför dum burken eller ha äcklig, kladdig, omoralisk sex som salle brukar säga! :D haha!! jag tror det lutar mest åt sex hållet haha!! får ju vara i fred hemma och inte på något skabbigt hotel uppe i viskan ^^, haha! närå så hemskt var det inte där.. men men vi får se vart vi hammnar.. ska sluta nu jag för han kommer väl när som helst och ska läsa vad jag skrivit hiih!! det får han så gärna göra. har inget att dölja.. älskar dig sweetie pie!! pusspuss på dig!!Uppdaterar senare... (kanske) ;)Av Evelina - 16 april 2008 10:53

Godmorgon, nu håller man på å tväta för fullt, men medans jag väntar på att den ska bli klar så tittar jag på oprah för jim carrey är med där idag. JAG ÄÄLLLLSKAR jim carrey.. han är den roligaste människa på hela jorden.. så nu måste jag ladda hem horton here´s a who? eftersom jim gör rösten till honom.. Rasmus sitter i soffan och sparkar med benen.. han är inte sur utan han brukar ha lite knäppa saker för sig ibland hah! :D han är ju för sööt.. ingen present har jag köpt åt han heller.. nu kanske ni tycker att det är skit dålig eller något men det tycker inte jag för jag ville vänta tills salle kommer hem så både mamma och pappa kan välja en present till våran älskling :P han blir ju en stor pojke nu så då måste han få något speciellt..


Glöm inte att kolla sundsvalls tidning i morgon efter Rasmus sahlin !!
Uppdaterar senare...
Ja då sitter man och tittar på top model, hoppas inte Heather åker ut tycker om henne.. Hon är typ en nörd som blivit model så det är något speciellt med henne :) saleisha och Lisa är oxå favoriter! men jag börjar tycka mer och mer om Chantal.. vi får se vem som åker ut.. Hoppas Ambreal gör det för hon skulle åkt ut sist om inte Ebony hoppat av så jag tycker inte att hon ska vara kvar där.. det är orättvist mot dom andra.. Efter top model så ska jag se dubbel avsnitt av sex and the city.. det är bara sååå jävla bra.. ojoj nu börjar top model igen byebye!!!
Uppdaterar senare...
Nu är det slut.. YES ambreal åkte ut.. och nu börjar sex and the city aldeles sktrax. men förmodligen har jag sett det redan för jag tror att jag sett alla säsongerna men jag är inte säker.. men men....
Uppdaterar senare...Nu är det reklam igen, helt jävla otroligt. Snart börjar dom väl sluta göra program och bara visa reklam i stället.. eller så kan dom ju göra en helt egen kanal för enbart reklam.. Iaf så är det nya avsnitt av sex and the city eller så är det den sista säsongen och den har jag tydligen inte sett,, så är fett nöjd, nu har jag något att titta på, på kvällarna.. IMORGON KOMMER SWEETIE HEM!!!! VILL NÄSTAN LÄGGA MIG NU BARA FÖR ATT JAG SKA FÅ VAKNA I MORGON OCH SE HAN HÄR HOS MIG WEEEE!!!! :)
Uppdaterar senare...
Ja, då har man dingat 19 på wow så nu är det dags att lägga sig och sova (dingat betyder gått upp en lvl) för dom som inte vet det.. men men i morrn när jag vaknar så har jag  min älskling hemma! :D yay!


Natti natti //Ewwe 
Av Evelina - 15 april 2008 12:09

God morgon då! Idag väckte Rasmus mig vid nio och ville ha mat så jag gav han lite välling så han somnade om så jag kunde få sova lite längre hehe ;) så han vaknade vid elva istället :P Då klev vi upp och jag gjorde som vanligt i ordning frukost åt han :D efter att han ätit så satt jag mig vid datorn för jag kom på att jag glömt skicka in födelsedags annons i sundsvalls tidning så jag fick panik och gick in där och såg att man måste skicka in den elfte senast :( guuud va besviken jag vart på mig själv.. men vänta det kommer mer.. jag hittade en annan grattis grej istället i sundsvallan men den kostar 99 kronor med bild men det är mammas ängel värd så jag skickade in en sån :D hihi! så förhoppningsvis är han med då.. han är så söt på bilden han sitter i soffan och skrattar med en polis tröja på sig :) men men nu ska jag wowa lite ;) puss
Uppdaterar senare...
Ja nu sitter man och tittar på tv, det är ju premiär av desperate housewives idag :D weee!! har längtat som faan.. Men nu är det reklam så jag passade på att skriva lite.. Idag har jag haft full rulle hela dagen,, Jag har diskat och stor städat.. och i morgon så ska jag kliva upp klockan sju på morgonen för att tvätta! herre gud hur ska jag orka? menmen vad gör man inte för sin älskling :D han kommer ju snart hem jag längtar jätte mycket nu.. ska bli så skönt att ha någon att sova med och hålla om! äntligen är väntan över.. men nu ska jag fortsätta titta på programmet.. ska inte vara uppe så länge i natt då orkar jag väl inte upp i morgon..godnatt!!

Av Evelina - 14 april 2008 13:56

God morgon, i morse vaknade jag vid sex men orkade inte kliva upp då så jag somnade om och vaknade klockan ett i stället :P Då var Rasmus hungrig så jag gjorde i ordning lite gröt åt honom. Sen efter han hade ätit så tog jag en cigg och pratade med patrik i mobilen.. Han hade oxå nyss vaknat.. När jag rökt färdigt och pratat klart med honom så såg jag att någon hade pratat in ett meddelande på min telefonsvarare så jag ringde 147 och kollade och det var Annelie och Stina från föräldra gruppen jag gick på förut i stan som ringde, dom kommer hit sen vid halv tre och dricker lite kaffe och surrar lite skit :D haha!! nu har Rasmus satt i gång tvn på en jävla volym så jag måste sänka haha!!
Uppdaterar senare...
Nu har man spelat som vanligt..  det var rätt drygt tills Yohan hjälpte mig.. då gick det jävligt mycket fortare :D så nu är jag klar med alla questarna.. :P så fick  jag massa saker av han,, han är så gullig :D turtinutt.. ahhah! men nu måste jag iaf sova.. för klockan är rätt mkt.. men men.. aa jusste det kom en jävla horde och slog ihjäl mig oxå.. han var rätt kul va.. jag är lvl 15 liksom och han var 70 så det var lite unfair faktiskt hah!! men men natti natti nu.. så syns vi i morrn //ewwe


 snart kommer sweetie hem ;P puss 
Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<<
April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se