Direktlänk till inlägg 28 april 2008

Ewwe

Av Evelina - 28 april 2008 15:04

Hey, igår var vi som sagt ut.. har inte orkat skriva och inte haft tid för den delen.. Vi var först hos ullis och spelade singstar och grillade, jag vann bra många gånger och köttet var as gott, så det var helt perfekt.. Salle var inte med utan han satt hemma med Joel och Oscar sen kom Peter dit.. När jag satt på balkongen och rökte hos ullis så såg jag att två tjejer stod utanför våran port och micke frågade vart dom skulle, då sa dom till salle på fest.. då hade peter bjudit dit dom utan att fråga varken salle eller mig.. snacka om störd.. så jag drog på mig skorna, gick hem och kastade ut både peter och fjortisarna.. så dom gick hem till peter.. men när vi skulle åka på krogen så stod salle och pratade med peter utanför och han sa att han inte var sur på mig utan han förstod att jag blev arg för att han bjuder in fjortisar till min och salles lägenhet utan att fråga.. menmen.. sen åkte vi in iaf.. jag åkte med Hälge, malin, jenny och ullis.. och resten åkte med joel.. salle stannade med peter.. när vi kom inte till stan var det sten dött.. på B.K var det inge folk alls.. på daltons satt det bara massa alkisar (Inte förvånad) och på irish bara gammlingar.. så vi gick in på B.K och tänkte,, det kommer säkert fler.. och nog faan gjorde det de iaf.. salle och dom kom oxå efter ett tag,,. jag drack två drinkar under hela tiden jag var där.. för ullis ville att jag skulle "kolla håll" på henne.. haha!! hon fyllde faktiskt nitton då får man dregla på bordet haha!! ja jävlar det var kaos där.. fast jag hade as tråkigt.. alla var för fulla och sprang runt som yra hönor som blivit skrämda av en skördetröska eller något hhaa!! men men. drinkarna var goda iaf. trots att dom inte hade någon effekt what so ever.. rosa pantern hette en av dom.. jordgubb och mjök.. smaskens.. iaf så slutade kvällen med att vi åkte hem med patrik när krogen stängde, ullis och wallin försvann på max och fick ta en taxi hem.. salle och jag tjaffsade men vart vänner igen när han vaknade morgonen efter.. och nu har vi bestämt oss för att vi inte ska dricka mer sprit utan gå ut och ha kul utan att dricka.. det går faktiskt.. fråga joel.. iaf.. salle har upptäckt att det inte är kul att vara bakis.. nu ska jag spela lite.. //ewwe

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<<
April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se