Direktlänk till inlägg 25 april 2008

Ewwe

Av Evelina - 25 april 2008 09:14

god morgon, idag ska jag till birsta med Sweetie, Ullis å oscar.. Men vi måste tydligen vänta på att oscar ska sluta jobba men det orkar inte jag igentligen.. Så jag ska klä på rasmus nu och sen ska jag gå till ullis och se vad vi kan hitta på.. Vi ska knäppa ett års kort med rasmus oxå :D weee.. hoppas det inte blir allt för dyrt.. fick ju betala en fet räkning på datorn eftersom dom hade satt upp betalningen i kvartal men nu har jag ändrat det så nästa månad blir det som vanligt.. men men ska ge lilleman frukost nu jag :P byebye

Uppdaterar senare...
Hey, nu sitter man och väntar på att få tvätta ur håret.. ska ju ut i morrn som sagt och då kan man inte komma med utväxt heller haha! idag har jag varit på birsta och stan hela dagen, först på stan med ullis och salle, där köpte jag ett rosa linne, en jätte fin kjol och nått mer som jag inte kommer ihåg för tillfället.. sen gick jag och salle och fikade och ullis skulle träffa mamma sin,, efter vi vart på stan så var vi och knäppte kort på ramsmus,.fotografen var jätte rolig.. hade massa leksaker och sprang och sa tittut hela tiden för att rasmus skulle skratta :D och det gjorde han såklart så det blev jätte fina kort.. men det hoppas jag verkligen eftersom dom kostade tusen spänn!!!! herre gud... men det är han värd.. man fyller ju bara ett en gång :D  efter det så for vi till birsta och träffade oscar.. jag är ju hans personliga stylist haha! och han behövde kläder.. så tänk på det nästa gång ni som känner oscar träffar honom haha! då vet ni att hmmmh ja den där tröjan var snygg den måste ewwe ha valt haha!! jag och salle köpte så klart lite saker till oss själva oxå.. jag köpte en skinnjacka en sån som ja alltid velat ha och vänta here it comes 2000 spänn hah! men det är den värd i love it'!! salle handlade för 2000 han med men han fick betydligt mer än en jacka :P men jag är hel nöjd endå.. rasmus fick så klart något han med.. en nny barnvagn, as cool en tre hjulig kawa grön/svart :P och lite kläder.. till frida köpte jag en rosa kjjol och ett par solglasögon, rasmus fick oxå ett par.. fast inte rosa så klart! :D ja ja det var inget mer tror jag.. hmmmmm.. jo jusste faaan fick jobbet.. börjar på måndag klockan 18:00 YÄEH!!!! :P cya!! pussssss
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<<
April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se