Direktlänk till inlägg 24 april 2008

Ewwe

Av Evelina - 24 april 2008 14:15

He, idag har jag varit ute och gått med ullis och plockat tussilago och blåsippor.. Det var riktigt jobbigt kan jag lova.. När vi var ute och gick så kom det en orm oxå en snok tror jag det var, den var svart iaf.. Den var skit söt men det tyckte inte ullis hon vart rädd och tyckte att den var äcklig.. Dom är ju jätte fina ;D Senare idag ska jag vara på arbetsintervju för något som jag inte riktigt vet vad det är om jag ska vara ärlig.. Den är klockan 16:30 så salle ska skjutsa mig dit sen när han kommit hem.. Han är och fixar en bil nu åt toft.. sen skulle han skjutsa hem sin bror för han går på kryckor så det blir för långt att gå hem... Men nu ska jag vara social med pappa och ullis...
Uppdaterar senare...
Hey, idag har salle varit lite sur vet inte varför men inget verkar gå som han vill.. Han skulle byta bromsar och grejja men det slutade med att han fick låna tofts passaten istället. Men men alla dagar kan ju inte vara bra..  Sj har man mått illa hela dagen, har inte ätit så mkt idag så jag tänkte göra nuggets och ris nu, då blir nog gubben glad han är säkert oxå hungrig :D iaf så gick det bra på intervjun, pissigt betalt men vafaan det är ju ett jobb eller hur?! får se om jag får det.. i så fall börjar jag nästa vecka :D weee!!! natti natti ska inte skriva mer nu,. och i morrn ska jag på ikea så det blir inte mkt skriva då heller.. natt!!
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<<
April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se