Direktlänk till inlägg 23 april 2008

Ewwe

Av Evelina - 23 april 2008 12:37

God morgon, nu har jag lagt Rasmus för han ska sova middag, och jag väntar på att våra bäst år ska börja, jävla skit program men dom är ju så dumma så det blir kul att se haha! Idag ska jag inte göra så mycket, Patrik skulle eventuellt komma hit och hjälpa mig leta efter en av mina katter (jag har tre) Electra har sprungit bort och hon har ju lokalsinne som en guldfisk så jag måste hjälpa henne hem,. sen steriliserar jag henne så får hon vara inne.. hon är aldeles för fin för att bara strunta i.. min bellie bumma.. men men.. har inte så mkt mer att skriva hörs sen..


hon till höger är electra, den andra är ace :P visst är dom söta
Uppdaterar senare...

Hey, nu har jag kollat klart på alla program jag brukar se på onsdagar,, top model och sex and the city.. Men nu ska jag gå och äta något och sova tror jag.. Patrik kom inte idag och hjälpte mig leta electra så hon är fortfarande inte hemma.. Nu har jag inte nått mer att säga Så det är lika bra att säga godnatt,,,, god natt...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<<
April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se