Direktlänk till inlägg 21 april 2008

Ewwe

Av Evelina - 21 april 2008 10:54

God morgon!! Idag blev jag på bra humör när jag vaknade, lillaman sov fortfarande så jag kunde gå ut och ta en rök med Yohan, det är så otroligt fint väder ute, solen skiner och himlen är blå :D och första vårtecknet måste ju vara vaktmästaren som är ute med lövblåsen haha!! :P Salle är och jobbar han började klockan fem i natt.. stackarn, måste vara jobbigt.. så jag ska ta å ringa han nu och se hur det går. han har ju inte kört lastbil på 2,5 månader ju så han är väl som bambi på hal is igen haha!! :P men men hörs senare..
Uppdaterar senare...
Hey, nu har man nyss kollat klart på cashmere mafia, det är så jävla bra :D men nu ska jag sätta mig och "wowa" lite.. jenny har oxå börjat spela värsta kul att någon fler man känner spelar :D iaf så har jag varit med ullis hela dagen och vi har gått ut och gått i flera timmar och dräglat över hus hha!! kommer aldrig äga ett stort hus med pool och en fin trädgård men man kan väl få drömma iaf :D sen efter vi var klar med vårt dräglande så gick vi hem till henne och drack kaffe och spelade sing star på ps2 :P skit kul men ullis vann ju såklart, men hon har faktiskt tjuv tränat oxå haha! rasmus har gått jätte mycket idag fram och tillbaka hos ullis.. han är så duktig!! men men nu ska jag inte skriva mer natti natti!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<<
April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se