Direktlänk till inlägg 20 april 2008

Hey

Av Evelina - 20 april 2008 22:32

Idag har vi (ja, salle och rasmus) varit på birsta med ullis 

, andreas och frida.. vi handlade inget för vi hade inga pengar, men ska dit igen på fredag och köpa en ett års present och lill gubben och jag ska köpa burning crusade till wow, sen blir det säkert något mer.. Efter vi varit på birstar och ica maxi så skulle vi fara hem men andreas krockade med en motorcykel, men han klarade sig från allt tror vi eftersom tjejen som körde bågen körde aaaaaaaaaaldeles för fort! Visst det var väl fel av han att göra en u-sväng bara sådär oxå men det var varken skyltat eller heldraget så.. Det roliga var oxå att polisen och tidningen kom (ni kan läsa om det i tidningen i morgon förmodligen) men iaf så kollade dom upp motorcykeln och fick se att den var avställd.. så dum faan får skylla sig själv enligt mig, menar vem faan kör avställt på en motorcykel hur hög "olycks risk" är det inte på en sån då.. sen kom vi hem och åt våfflor och nu sitter jag här.. håller på att ge rasmus välling nu iaf för han var hungrig,. men nu måste jag sluta och gå och ge han flaskan och lägga mig själv.. salle börjar ju jobba i orrn och blir nog sur om rasmus väcker han.. //ewwe natti naitt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<<
April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se