Direktlänk till inlägg 19 april 2008

Ewwe

Av Evelina - 19 april 2008 10:32

God morgon, eller är det de? Salle är sur å grinig för att han gick och la sig sent men jag vet inte hur det kan vara mitt fel,, det var han som satt vid datorn.. I dag ska vi på bio och middag. men det lär inte bli av så sur som han är.. kul att han kommer hem och är så här :( jag trodde allt skulle kännas jätte bra men nu känns det bara som att han kan åka tillbax dit..

Du fattar inte hur mycket jag älskar dig men någon dag gör du det. När det känns hopplöst så löser vi det tillsammans som vi alltid brukar göra.. hoppas vi kan lösa det den här gången..Uppdaterar senare....Nu har man gått hemifrån, klarar inte av att vara där just nu, han får ringa mig när han vill att jag kommer hem, för det är trots allt han som gjort fel. Och jag sa att jag skulle he honom och peter en chans och det står jag för men jag tror inte att han kommer klara av det utan han kommer sumpa den chansen. men nu när jag sitter här och skriver är jag inte särkilt ledsen för det för det känns som att dom här månaderna man suttit hemma ensam och saknat honom har gått till spillo. att inget jag gjort varit värt det.. han visar ingen uppskattning alls. han blir säkert arg för att jag skriver ut allt här men here is the thing, jag har inget att dölja! förut så har jag blundat för allt och visat utåt att allt varit bra men inte längre.. och är salle så pass ego och påstår att han måste ha ett eget liv trots att sin familj blir lidande. så tycker jag att han ska ta en funderare på vad "ett eget liv" innebär. för det vet han inte själv.. men om det innebär att han ska ut och supa mitt i nätterna och vara med alla utom mig.. då blir jag inte kvar hos honom så speciellt länge.. men om du läser det här någon gång vilket du garanterat kommer göra så lyssna noga nu... Du har mer att förlora än vad du tror och tycker du att jag och rasmus är mindre värda än en öl med några kompisar så har du bara dig själv att skylla när det enda du har kvar är en öl och resten är som bort blåst!

This aint a song for the broken-hearted
No silent prayer for the faith-departed
I aint gonna be just a face in the crowd
Youre gonna hear my voice
When I shout it out loud

Chorus:
Its my life
Its now or never
I aint gonna live forever
I just want to live while Im alive
(its my life)
My heart is like an open highway
Like frankie said
I did it my way
I just wanna live while Im alive
Its my life

This is for the ones who stood their ground
For tommy and gina who never backed down
Tomorrows getting harder make no mistake
Luck aint even lucky
Got to make your own breaks

Chorus:
Its my life
And its now or never
I aint gonna live forever
I just want to live while Im alive
(its my life)
My heart is like an open highway
Like frankie said
I did it my way
I just want to live while Im alive
cause its my life

Better stand tall when theyre calling you out
Dont bend, dont break, baby, dont back down

Chorus:
Its my life
And its now or never
cause I aint gonna live forever
I just want to live while Im alive
(its my life)
My heart is like an open highway
Like frankie said
I did it my way
I just want to live while Im alive

Chorus:
Its my life
And its now or never
cause I aint gonna live forever
I just want to live while Im alive
(its my life)
My heart is like an open highway
Like frankie said
I did it my way
I just want to live while Im alive
cause its my life!

Uppdaterar senare...Hey nu sitter jag hos pappa. och har nyss pratat med salle och han mådde jätte dåligt över allt som hänt.. Men nu kommer han tillbax till mig den här gången och inte tvärtom och det var bra att han insåg att det var fel av han.. så nu i kväll så ska mamma passa rasmus och jag och salle ska äta kina mat och gå på bio och se superhero movie,, det här är hans sista chans nu, om det fortsätter så blir jag tvungen att gå ut genom dörren på riktigt.. älskar dig mer än du tror du är mitt allt du och rasmus!

Uppdaterar senare...Ja, den här dagen slutade ju bra trots allt, jag har fortfarande min salle kvar hos mig Ramus ligger och sover och jag ska strax lägga mig och mysa i soffan :) filmen var inte alls som jag förväntat mig, den var faktiskt rätt dålig igentligen, men jag hade gratis biljetter så det gjorde ingenting, det var inte själva filmen som behövde vara bra det var sällskapet,. och det är ju alltid skönt att få lite ensam tid med sin älskling.. speciellt efter att man bråkat.. näe men nu ska jag sluta skriva och gå in till honom.. natti natti
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<<
April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se