Direktlänk till inlägg 18 april 2008

Ewwe

Av Evelina - 18 april 2008 13:35

Hey, det vart det andra allternativet igår ^^, hihi!! men men vi ska inte gå in på sånt det tycker nog sweetie är lite pinsamt ;) men men nu ligger knoppen och sover och med knoppen menade jag Rasmus för er som inte fattade det.. Är hungrig men vet inte vad jag vill äta. är sugen på att wowa lite men vill ju vara social med älsklingen.. Ullis ville att vi skulle komma upp och spela buzz men jag har ingen aning vad jag vill.. Jag vet iaf att jag vill spela kubb i sol vädret ;D men det är det ingen annan som vill hah! stackars mig.. men men har inget mer att säga nu så hörs senare..Uppdaterar senare...
I dag har vi varit nere hos oscar och tonat rutorna på hans bill.. tråkigt.. sen så har jag suttit vid datorn och pratat med alexander.. ett gammalt ex som jag inte hört ifrån på flera år så det var lite kul å höra hur han hade det.. han vill träffa mig men det vet jag inte om jag vill.. möjligt vis bland mycket folk eller något.. men men får se hur det blir.. salle bill gå till fundin och ta en öl men det får han inte för peter fundin är en skit! hej då
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<<
April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se