Direktlänk till inlägg 17 april 2008

Ewwe

Av Evelina - 17 april 2008 17:30

Heeeeey!! Idag fyller Rasmus ett år!!! Grattis älsklingen mammas vi älskar dig jätte mycket lill vännen.. Stor kille är du nu.. Han fick en jätte fin bil av momma och "plast moffa" idag, en sån man sitter på och skjuter sig fram på :P jätte gullig.. sen kan man öppna sitsen och lägga grejer där.. Sen har gudmor skickat in en annons i tidningen, jätte gulligt gumman :) idag kom ju sweetie hem! :D känndes skönt att vakna i morse och det första man såg var salle.. älskar dig sweetie är så skönt att äntligen ha dig hemma igen.. idag har det varit full rulle hela dagen så har inte haft tid att skriva för salle parkerade arslet framför datan och checkade blocket som han alltid gör :P haha!! oxå är svavve här, yohan, patrik, pappa och brorsan var här förut och nu väntar vi på familjen wallin och co... men men ska väl vara social nu.. bye!!Uppdaterar senare...
Hey hej, nu har jag varit med min älkling hela dagen och firat Rasmus födelsedag :D han fick ett par byxor och strumpor av ullis och andreas.. hon är så snäll som kom ihåg att jag sa att han behövde det.. Tack tack båda två! men men nu väntar jag på salle som for ner på macken och köpte dricka den stänger om tio minuter så han får skynda sig. hoppas han inte krockar på vägen ner haha! han kanske har glömt hur man kör bil! XD var ju ett tag sen trots allt.. Men men jag vet väl inte vad vi ska hitta på nu i kväll antingen mysa framför dum burken eller ha äcklig, kladdig, omoralisk sex som salle brukar säga! :D haha!! jag tror det lutar mest åt sex hållet haha!! får ju vara i fred hemma och inte på något skabbigt hotel uppe i viskan ^^, haha! närå så hemskt var det inte där.. men men vi får se vart vi hammnar.. ska sluta nu jag för han kommer väl när som helst och ska läsa vad jag skrivit hiih!! det får han så gärna göra. har inget att dölja.. älskar dig sweetie pie!! pusspuss på dig!!Uppdaterar senare... (kanske) ;) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<<
April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se