Direktlänk till inlägg 15 april 2008

Ewwe

Av Evelina - 15 april 2008 12:09

God morgon då! Idag väckte Rasmus mig vid nio och ville ha mat så jag gav han lite välling så han somnade om så jag kunde få sova lite längre hehe ;) så han vaknade vid elva istället :P Då klev vi upp och jag gjorde som vanligt i ordning frukost åt han :D efter att han ätit så satt jag mig vid datorn för jag kom på att jag glömt skicka in födelsedags annons i sundsvalls tidning så jag fick panik och gick in där och såg att man måste skicka in den elfte senast :( guuud va besviken jag vart på mig själv.. men vänta det kommer mer.. jag hittade en annan grattis grej istället i sundsvallan men den kostar 99 kronor med bild men det är mammas ängel värd så jag skickade in en sån :D hihi! så förhoppningsvis är han med då.. han är så söt på bilden han sitter i soffan och skrattar med en polis tröja på sig :) men men nu ska jag wowa lite ;) puss
Uppdaterar senare...
Ja nu sitter man och tittar på tv, det är ju premiär av desperate housewives idag :D weee!! har längtat som faan.. Men nu är det reklam så jag passade på att skriva lite.. Idag har jag haft full rulle hela dagen,, Jag har diskat och stor städat.. och i morgon så ska jag kliva upp klockan sju på morgonen för att tvätta! herre gud hur ska jag orka? menmen vad gör man inte för sin älskling :D han kommer ju snart hem jag längtar jätte mycket nu.. ska bli så skönt att ha någon att sova med och hålla om! äntligen är väntan över.. men nu ska jag fortsätta titta på programmet.. ska inte vara uppe så länge i natt då orkar jag väl inte upp i morgon..godnatt!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Greifing

30 april 2008 11:26

Herregud, vad SÖT han är!! :D Puss och kram från Sare

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<<
April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se