Direktlänk till inlägg 14 april 2008

Ewwe

Av Evelina - 14 april 2008 13:56

God morgon, i morse vaknade jag vid sex men orkade inte kliva upp då så jag somnade om och vaknade klockan ett i stället :P Då var Rasmus hungrig så jag gjorde i ordning lite gröt åt honom. Sen efter han hade ätit så tog jag en cigg och pratade med patrik i mobilen.. Han hade oxå nyss vaknat.. När jag rökt färdigt och pratat klart med honom så såg jag att någon hade pratat in ett meddelande på min telefonsvarare så jag ringde 147 och kollade och det var Annelie och Stina från föräldra gruppen jag gick på förut i stan som ringde, dom kommer hit sen vid halv tre och dricker lite kaffe och surrar lite skit :D haha!! nu har Rasmus satt i gång tvn på en jävla volym så jag måste sänka haha!!
Uppdaterar senare...
Nu har man spelat som vanligt..  det var rätt drygt tills Yohan hjälpte mig.. då gick det jävligt mycket fortare :D så nu är jag klar med alla questarna.. :P så fick  jag massa saker av han,, han är så gullig :D turtinutt.. ahhah! men nu måste jag iaf sova.. för klockan är rätt mkt.. men men.. aa jusste det kom en jävla horde och slog ihjäl mig oxå.. han var rätt kul va.. jag är lvl 15 liksom och han var 70 så det var lite unfair faktiskt hah!! men men natti natti nu.. så syns vi i morrn //ewwe


 snart kommer sweetie hem ;P puss 
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<<
April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se