Direktlänk till inlägg 13 april 2008

Ewwe

Av Evelina - 13 april 2008 11:17

Hey, Nu ligger jag i sängen och Rasmus är i vardagsrummet och äter kakoroch leker medans jag skriver en snabbis på datorn.. Igår gick jag och la mig vid fyra på morgonen haha! var uppe och spelade wow jue, så då glömmer man lätt att man är trött. Men men det ska inte hända igen, fast det roliga är att jag faktiskt inte var så speciellt trött i morse vid halv åtta när Rasmus väckte mig :S men det är ju bara bra så orkar jag leka med honom, så han inte ska behöva sitta ensam hela tiden, jag har inte ätit frukost än eftersom jag har kollat på alla älskar raymond på trean.. förjävla dumt program haha!! men men ska väl gå in till lilleman igen då..
Uppdaterar senare...Hey, nu har jag lagt lill Rasmus så nu kan jag sitta här igen ;) det är bra att jag har honom så jag inte sitter här hela tiden, då blir man ju bara nån jävla data nörd, och det vill man ju inte.. Idag har jag väl inte gjort så mycket. Bara varit hemma hela dagen och umgåtts med min son :P sen har han sovit middag och då spelade jag lite wee men det gick ju käpprätt åt helvete om man får säga så.. Sen när han vaknade så gjorde jag middag åt han och mig, grädd pytt i panna :) smaskens! hihi.. och i kväll vet jag inte vad det blir har besluts ångest om jag vill se filmen på trean klockan nio.. fyrtio år och oskuld är det.. har inte sett den men alla som har säger att den är riktigt rolig :D men jag tror jag spelar i stället och laddar hem filmen ;) nä nu ska jag kolla vad Jenny gjort idag :P hörs...

Uppdaterar senare...
Ja nu vart man störd mitt i spelandet.. men det gör inget för det var bror min som kom, han stod och kastade snöbollar på köksfönstret.. det har hänt en jävla massa skit med han.. men det vill jag inte berätta om här för det är inget som angår någon annan än mig och min bror..

men men nu ska jag inte skriva mer är för irriterad för det.. god natt...//ewwe

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<<
April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se