Direktlänk till inlägg 12 april 2008

Ewwe

Av Evelina - 12 april 2008 11:14

God morgon, eller är det en god morgon.. Visst jag ska ju hälsa på Salle idag, så det gör det ju till en god morgon.. Men å andra sidan så är internet så segt att när jag vaknade i morse så hade datorn stängt av sig utan att jag han patcha klart.. hyffsat irriterande.. tur att man har yohan som kompis som är snäll och hjälper mig :P puss på dig gubben.. men men nu ska jag göra mig i ordning så jag är klar tills vi ska åka :D vi ska åka vid ett så... Sen kommer jag hem vid halv sex i kväll. Så hörs då..
Uppdaterar senare...Var hos sweetie idag som sagt, och det var kul att träffa honom som alltid! :D sista gången innan han är hemma hos mig,, träffa en hel mysko gubbe som satt där han med, som började prata med mig när jag stod ute och rökte han såg ut att va minst sjuttio år eller nått.. Iaf så kom han fram och frågade varför jag röker och sa att han försökt sluta och ja ni vet hur gamlingar ska babbla på om ointressanta saker men sen helt plötsligt så sa han något som jag skulle tappa  hakan om min morfar skulle säga (eller någon annans för den delen) han sa att han satt inne för dråp att han hade strypt någon och medans han sa det så stod han och skrattade och sa han låg död på backen och så skrattade han ännu mer.. helt otroligt vad det finns för psykfall!!!! så jag släckte snabbt ciggen och gick inte tills salle igen.. inte fan vill man vara ensam med en sån där galning, man kunde nästan tro att han skulle strypa mig och slänga ner mig i soptunnan breve eller något.. ja jävlaar vilka tokar det finns.. men men hörs något natti natt!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<<
April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se