Direktlänk till inlägg 11 april 2008

Ewwe

Av Evelina - 11 april 2008 15:12

Hey!!! Weeeeee... Har jag världens bästa kompis eller vadå? Igår när reklamen kom så fick jag som vanligt media markt och expert o.s.v och jag kollar alltid igenom dom om det finns någon billig laptop.. så hittade jag en för 2990 kronor på expert. och man fick med mobilt bredband.. så jag tänkte att det måste vara någor skit.. men datorn var hur jävla kung som helst och hur snygg som helst.. så jag vart ju tok kär i den och tänkte hur ska jag få tag i 3000 kronor bara sådär.. Så jag chansade och ringde Jenny och frågade om jag fick låna pengarna av henne.. och nu sitter jag här och skriver på den!!!!!! ;D som sagt finns det någon bättre kompis.. Tack så otroligt mycket jenny du är bäst!! puss på dig.. hade du inte haft ont i tuttarna hade jag kramat sönder dig!!! :) men men nu ska jag vara social med Patrik. Han spelar Tennis på nintendo wee.. det går inte så bra ser jag.. haha!! noob.. nä huga stackarn..

Nu är det inte långt kvar tills min älskling är hemma.. Saknar dig som faan ska du veta!! och ska bli så skönt att få hälsa på dig i morgon! :D även fast du är lite lätt irriterad och så.. men det förstår jag.. älskar dig Sweetie.. puss din ewwe
Uppdaterar senare...
Hey, Nu sitter man och spelar Nintendo Wee sammtidigt som man försöker ladda hem en Patch till "wow" det går så otroligt sakta med mobilt bredband :( suck... typ 20 timmar eller något.. men men så äre ju.. hoppas att jag kan spela sen.. ska bli kul :P har inte spelat sen augusti i fjol typ.. eftersom jag inte haft internet hemma.. men men.. ska väl inte skriva något mer i kväll tror jag så jag säger god natt nu.. God natt!!!

//Ewwe

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<<
April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se